cu 200 euro imi cumpar peste 30 domenii ...![]()
cu 200 euro imi cumpar peste 30 domenii ...![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Vai ce-mi plac oamenii ca tine.
Tocmai mi-a spus cineva ca pretul cerut de mine pe un domeniu (10$) e prea mare. Nu puteti sa stati linistiti in fata calculatorului cand vedeti nedreptati de genul asta.
Chiar trebuie sa va dam explicatii?
Problema sunteti voi care comentati...
Cred ca e ok sa discuti o oferta, mai ales daca multora nu li se pare ok.
Mai aiurea mi se pare sa comentati pe cei care comenteaza preturile. Asta pentru ca o vanzare e o targuiala, o discutie, un compromis.
Nu arunci un anunt si astepti "sa cada fraierul" si eventual sa nu comenteze nimeni, ca se desteapta lumea.
Asa ca e indicat sa motivati optiunile voastre astfel incat sa vindeti ceea ce oferiti.
In plus, practica asta cu raspunsul se petrece mai tot timpul, deci e aiurea ca la fiecare topic sa spuneti sa nu se mai comenteze. Pierdeti timp discutand despre ce comenteaza altii, iar voi comentati ce comenteaza ei.
Nu ma refer la o persoana anume sau la un topic, am folosit topicul asta pentru a ma exprima.
Continuati.![]()
Pana de curand eu n-am mai incercat sa vand pe forumuri mai nimic, si nu mi-am imaginat ca pot da de atatia plictisiti.
Mai simte omul nevoia sa se descarce, chiar si printr-un simplu reply pe forum.
Dragilor : puteti sa comentati,sa analizati, sa apreciati, sa criticati, sa evaluati, sa faceti ce credeti de cuvinta (atat timp cat respectati regulamentul seopedia).
Pe mine nu ma deranjeaza.
Si in + de asta Romania este o tara democratica.
Cat despre vanzare...sa fiu eu sanatos ca nu traiesc din asta...
Sunt obisnuit cu stilul romanesc de a comenta. (am mai avut o astfel de experienta atunci cand am scos la vanzare un website- zeci de oferte- evident subevaluate, diverse formule de calcul care de care mai.. "inteligente"..pana la urma am vandut tot cu pretul pe care il doream eu, unul bineinteles de 7-8 ori mai mare decat cele mai bune "oferte" primite de la respectabilii membrii ai acestui forum.
Succes tuturor!
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)