cu 200 euro imi cumpar peste 30 domenii ... :))
Versiune printabilă
cu 200 euro imi cumpar peste 30 domenii ... :))
Vai ce-mi plac oamenii ca tine.
Tocmai mi-a spus cineva ca pretul cerut de mine pe un domeniu (10$) e prea mare. Nu puteti sa stati linistiti in fata calculatorului cand vedeti nedreptati de genul asta.
Chiar trebuie sa va dam explicatii?
Problema sunteti voi care comentati...
Cred ca e ok sa discuti o oferta, mai ales daca multora nu li se pare ok.
Mai aiurea mi se pare sa comentati pe cei care comenteaza preturile. Asta pentru ca o vanzare e o targuiala, o discutie, un compromis.
Nu arunci un anunt si astepti "sa cada fraierul" si eventual sa nu comenteze nimeni, ca se desteapta lumea.
Asa ca e indicat sa motivati optiunile voastre astfel incat sa vindeti ceea ce oferiti.
In plus, practica asta cu raspunsul se petrece mai tot timpul, deci e aiurea ca la fiecare topic sa spuneti sa nu se mai comenteze. Pierdeti timp discutand despre ce comenteaza altii, iar voi comentati ce comenteaza ei. :)
Nu ma refer la o persoana anume sau la un topic, am folosit topicul asta pentru a ma exprima.
Continuati. :)
Pana de curand eu n-am mai incercat sa vand pe forumuri mai nimic, si nu mi-am imaginat ca pot da de atatia plictisiti.
Mai simte omul nevoia sa se descarce, chiar si printr-un simplu reply pe forum.
Dragilor : puteti sa comentati,sa analizati, sa apreciati, sa criticati, sa evaluati, sa faceti ce credeti de cuvinta (atat timp cat respectati regulamentul seopedia).
Pe mine nu ma deranjeaza.
Si in + de asta Romania este o tara democratica.
Cat despre vanzare...sa fiu eu sanatos ca nu traiesc din asta...
Sunt obisnuit cu stilul romanesc de a comenta. (am mai avut o astfel de experienta atunci cand am scos la vanzare un website- zeci de oferte- evident subevaluate, diverse formule de calcul care de care mai.. "inteligente"..pana la urma am vandut tot cu pretul pe care il doream eu, unul bineinteles de 7-8 ori mai mare decat cele mai bune "oferte" primite de la respectabilii membrii ai acestui forum.
Succes tuturor!