vand unul dintre domeniile mele : AnuntRapid.com
Vinzare in sistem licitatie
Pret minim : 200 euro.
Astept oferte aici sau PM.
Licitatia se termina la 31 octombrie 2008 ora 00.00
Versiune printabilă
vand unul dintre domeniile mele : AnuntRapid.com
Vinzare in sistem licitatie
Pret minim : 200 euro.
Astept oferte aici sau PM.
Licitatia se termina la 31 octombrie 2008 ora 00.00
Pe ce anume ceri 200 euro ? Pot sa iau un domeniu mult mai bun cu 7 dolari.
Da este chiar asa de greu sa te abtii sa comentezi daca nu esti interesat sa cumperi?
anuntrapid.net AVAILABLE
anuntrapid.org AVAILABLE
anuntrapid.biz AVAILABLE
anuntrapid.info AVAILABLE
imi scapa ceva, sau .com-ul face diferenta de 195 euro ?
Asta e cea mai tare pe ziua de azi. Superbus si-a luat domeniul dupa ce scosesem eu ro-ul la vanzare. I-am cerut 200 si a afirmat ca e enorm. Si-a luat .com si vrea 200. Tare de tot. Suberbus, pot sa iti dau si o lista cu celelalte domenii .ro ale mele, poate iti dau idei pentru .com.
Nu ca ma deranjeaza, e foarte bine, dar am recitit emailurile cu tine si m-am distrat. :)
nu neg ca asa s-a intamplat.
numai ca ai modificat putin istoria.
te citez: "Buna Sergiu,
anuntrapid.ro e un domeniu premium, cred ca e cel mai bun pe care l-am scos la vanzare. Pretul domeniului este undeva pe la 2.000 ron. "
cred ca 2.000 RON e ceva mai mult decat 200 de euro cat cer eu pe AnuntRapid.com (cu toata cresterea euro din ultima perioada) :)
pentru cineva care este interesat in dezvoltarea unui site de genul acesta mi se pare un nume foarte bun. si in plus de asta nu repezinta un MUST vinzarea lui. daca se vinde ai 10 euro de la mine pt idee. :)
licitatia continua.
PS - astept un PM cu lista :)
sorry for delay.
licitatia s-a terminat.
cum nimeni nu l-a vrut.. ramane la mine :)
ma ocup ei de el... sau.. nu :)
azi i-am facut renew pe inca 1 an.
inca valabil anuntul de vanzare !
poate intre timp a devenit cineva interesat ;)
cu 200 euro imi cumpar peste 30 domenii ... :))
Vai ce-mi plac oamenii ca tine.
Tocmai mi-a spus cineva ca pretul cerut de mine pe un domeniu (10$) e prea mare. Nu puteti sa stati linistiti in fata calculatorului cand vedeti nedreptati de genul asta.
Chiar trebuie sa va dam explicatii?
Problema sunteti voi care comentati...
Cred ca e ok sa discuti o oferta, mai ales daca multora nu li se pare ok.
Mai aiurea mi se pare sa comentati pe cei care comenteaza preturile. Asta pentru ca o vanzare e o targuiala, o discutie, un compromis.
Nu arunci un anunt si astepti "sa cada fraierul" si eventual sa nu comenteze nimeni, ca se desteapta lumea.
Asa ca e indicat sa motivati optiunile voastre astfel incat sa vindeti ceea ce oferiti.
In plus, practica asta cu raspunsul se petrece mai tot timpul, deci e aiurea ca la fiecare topic sa spuneti sa nu se mai comenteze. Pierdeti timp discutand despre ce comenteaza altii, iar voi comentati ce comenteaza ei. :)
Nu ma refer la o persoana anume sau la un topic, am folosit topicul asta pentru a ma exprima.
Continuati. :)
Pana de curand eu n-am mai incercat sa vand pe forumuri mai nimic, si nu mi-am imaginat ca pot da de atatia plictisiti.
Mai simte omul nevoia sa se descarce, chiar si printr-un simplu reply pe forum.
Dragilor : puteti sa comentati,sa analizati, sa apreciati, sa criticati, sa evaluati, sa faceti ce credeti de cuvinta (atat timp cat respectati regulamentul seopedia).
Pe mine nu ma deranjeaza.
Si in + de asta Romania este o tara democratica.
Cat despre vanzare...sa fiu eu sanatos ca nu traiesc din asta...
Sunt obisnuit cu stilul romanesc de a comenta. (am mai avut o astfel de experienta atunci cand am scos la vanzare un website- zeci de oferte- evident subevaluate, diverse formule de calcul care de care mai.. "inteligente"..pana la urma am vandut tot cu pretul pe care il doream eu, unul bineinteles de 7-8 ori mai mare decat cele mai bune "oferte" primite de la respectabilii membrii ai acestui forum.
Succes tuturor!
Cred ca ar trebui sa facem o discutie serioasa despre ce inseamna un domeniu bun .Cu ceva timp in urma un membru al forumului a intrebat pe un alt membru care-si scosese domeniul la vanzare , de ce e bun domeniul lui ...acesta i-a raspuns ca..."asa e el , in sinea lui " .
Dincolo de aspectul amuzant al situatiei , eu consider ca ar fi util sa incepem o discutie referitoare la datele tehnice ale unui nume de domeniu in romana . Chiar si la un concurs de frumusete feminina , cu toata subiectivitatea si gama diversa de opinii , se tine cont de anumite "date tehnice" ( inaltime , talie etc ) .
In cazul de fata , intrucat este vorba de o vanzare pe care nu vreau s-o influentez in niciun fel ,eu nefiind nici in postura de vanzator si nici de potential cumparator , am sa fac urmatoarele doar urmatoarele remarci :
@Dragos Nicu , intr-adevar faptul ca domeniul este disponibil pe alte extensii , in cazul de fata .org , .net, .info , .eu , nu este in favoarea vanzatorului ( cumparatorul avand o gama larga de optiuni ) , dar asta nu inseamna ca intre un domeniu .com si restul extensiilor generice nu pot fi diferente semnificative , in unele cazuri chiar foarte mari . Intr-o vreme se spunea ca raportul valoric intre com:net este de 14:1
Oricum, diferenta valorica intre extensii este cu mult mai mare decat diferenta data de importanta lor in SEO (care este relativ mica ) .
-despre AnuntRapid.com nu vreau sa ma pronunt daca e bun sau nu , ci dau doar cateva date despre domeniu care sunt importante , cred eu , in tranzactionarea lui . Traffic Rank in Alexa pentru AnuntRapid.com este 3,625,507 ( domeniul neavand continut propruzis pe el ) , iar numarul de cautari globale exacte in Google petru anunt rapid este de 140
Desigur conteaza si competitia , CPC etc
Am facut aceasta interventie in speranta ca toti ce posteaza intr-un thread de vanzare de domeniu ( vanzator sau potential cumparator ) sa vina cu argumente tehnice . Pana acum singurul argument pe care l-am vazut este cel al disponibilitatii pe alte extensii .