Eu ma refeream la cele din doua cifre, iar acolo Alon Shemesh am vazut cel mai frecvent, Yishai Shemesh e la doua litere.
Eu ma refeream la cele din doua cifre, iar acolo Alon Shemesh am vazut cel mai frecvent, Yishai Shemesh e la doua litere.
din3 litere mai sunt putine si nu gasesti keyword
Lord, adevarat, poti construi un brand si pe zglkj (cu toate ca ar fi mai usor pe un cuvant pronuntabil), dar trebuie tinut seama de doua aspecte:
1. yahoo si google, au resurse mult mai mari decat ale noastre;
2. yahoo si google nu sunt specializate pe un anumit segment, sunt portaluri generale, deci un nume "general" (care nu inseamna nimic) li se potriveste de minune
De fapt discutia asta nu prea are rost, pentru ca nu ne putem compara cu nici unul dintre cei doi. Plus ca tema topicului era alta.
Sorin Buturugeanu
blog foto
mult , cele .com costa cateva mii bune ..poate zeci de mii .. deci 1k mi se pare ..cam normal pentru un LL.ro
Hmm..ar merge o lada de bere
un LL .ro e cat de cat acceptabil dar nq ? sau ij sau kj sau kk(scuzati interpretarea)
inSecure are dreptate...ai fii norocos daca ai reusi cu $500 dar bine nu ar fii nici daca ai da $2500 sau asa ceva. $1000 este acceptabil insa mai bine ar fii daca ai gasi alt nume de domeniu si ai plati si gazduirea pe ceva vreme din cei $1000.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)