Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Ofer 2 domenii spre vanzare

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    40

Implicit

dc ma djmarius cat ai da pe elover.ro ? 60$ ?
    Hmm..ar merge o lada de bere

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    50
    Posturi
    346
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de inSecure Vezi Post
    asta asa e . Dar poate ca e mentalitatea noastra a romanilor ..sa facem bani fara sa investim nimic . Poate nu ne place sa riscam , habar nu am .

Totusi nu stiu cati de aici traiesc doar din webdesign , si daca exista chiar nu pot sa cred ca acestia nu vor sa investeasca ..sa faca reclama ca sa scoata bani la randul lui .
    In fine sper ca intelegi ce vreau sa zic . Eu momentan stau forte prost cu timpul . Dar o sa fac eu ceva cu site-urile astea .

Aaa si mai exista si "jibble.eu " de vandut , se invarte pe la 50euro . Daca e cineva interesat .
    E o mentalitate foarte proasta : pun un site + adsense si fug sa cumpar o lopata sa intorc banii pe care-i voi primi din reclame.
    Si cine traieste doar din webdesign ori are un tir de talent ori e inconstient ori e tinut de "mama si tata" .
    Preturile nu sunt mari ( pentru domeniile tale ) , problema este urmatoarea : nisa este plina , cine intra acum acolo intra degeaba daca nu vine cu multe chestii originale. Si sa atraga vizitatorii de la alte site-uri de profil e cam greu fara ceva investii destul de mari .

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    37

Implicit

eu nu sunt expert in economie dar cum naiba ceri mai mult decat pretul initial daca nu ai nicio oferta?
    nu era ceva cu cererea si oferta bla bla?
    dar ce ma mai mira pe forumu asta...

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    40

Implicit

pai mai barsona sa iti explic de ce eu cer mai mult decat pretul initial chiar daca nu exista nici o oferta.
    1 . Eu nu consider acei bani pierduti ,ce zici tu acolo e daca as vrea sa imi recuperez "investitia" si sa zicem ca nu prea imi pasa avand in vedere ca nu sunt multi bani ( sa fim seriosi . 1 mil spargi cu o fata in 2,3 zile ( sau 1 depinde) )

2. Daca tot le vand de ce sa nu scot un ban in plus ? Ca doar sunt ale mele pe viata ,ce rost ar avea sa le vand cu cat le-am cumparat ? Ce investitie ar fi asta ?
    Sa le vand doar asa ..sa am o bataie de cap ? Mai bine le tin si gata , sa stau sa ma chinui din nou pentru nimic ? Pentru banii inapoi ? ( banii nu au plecat nicaieri ,sunt tot in "nume/domeniu " , deci tot la mine sunt ) .
    3 . Sunt la poli nu la ase ..poate de aia .. am anumite probleme cu economia

P.S. :Si cei de la sedo , isi iau bani ca intermediar ... si eu sa zicem ca pot sa pune ca sunt intermediar pentru rotld , adica siteul este la mine ,daca vrei sa il iei trebuie sa dai ceva mai mult decat ai dat daca l-ai cumpara de la rotld(rnc)

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de inSecure Vezi Post
    pai mai barsona sa iti explic de ce eu cer mai mult decat pretul initial chiar daca nu exista nici o oferta.
    1 . Eu nu consider acei bani pierduti ,ce zici tu acolo e daca as vrea sa imi recuperez "investitia" si sa zicem ca nu prea imi pasa avand in vedere ca nu sunt multi bani ( sa fim seriosi . 1 mil spargi cu o fata in 2,3 zile ( sau 1 depinde) )

2. Daca tot le vand de ce sa nu scot un ban in plus ? Ca doar sunt ale mele pe viata ,ce rost ar avea sa le vand cu cat le-am cumparat ? Ce investitie ar fi asta ?
    Sa le vand doar asa ..sa am o bataie de cap ? Mai bine le tin si gata , sa stau sa ma chinui din nou pentru nimic ? Pentru banii inapoi ? ( banii nu au plecat nicaieri ,sunt tot in "nume/domeniu " , deci tot la mine sunt ) .
    3 . Sunt la poli nu la ase ..poate de aia .. am anumite probleme cu economia

P.S. :Si cei de la sedo , isi iau bani ca intermediar ... si eu sa zicem ca pot sa pune ca sunt intermediar pentru rotld , adica siteul este la mine ,daca vrei sa il iei trebuie sa dai ceva mai mult decat ai dat daca l-ai cumpara de la rotld(rnc)

raspunsul e simplu: pentru ca nu ai oferte pentru ele
    cand nu exista cerere pentru un bun, scazi pretul cerut daca vrei sa il vinzi
    daca nu, il tii si faci ce vrei tu cu el..
    in fine, tu stii mai bine

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    35

Implicit

iei domeniu de 4 litere .com cu 50$ nu €

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    40

Implicit

si fabius ?ce vrei sa zici prin asta? .. mai detaliat .. mai detaliat te rog

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    35

Implicit

spuneai de jibble.eu ca se invarte undeva pe la 60€
    la asta ma refeream

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    40

Implicit

pai hai sa iti dau un singur motiv ... pentru care ar costa mai mult de 60euro .
    Jibble.com a fost vandut pe DP cu 14k$ . Cred ca e de ajuns sa cer 60euro ptr .eu . Oricum e binevenit orice comment

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    35

Implicit

cred ca inca se mai gasesc keyworduri mai bune decat jibble cu exitensia .eu

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer gratis ponturi domenii
    De StarNET în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3224
    Ultimul Post: 18th February 2023, 00:57
  2. 3 domenii , spre vanzare :)
    De ilovemp3s în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd March 2008, 18:37
  3. ofer domenii gratis
    De Fabius în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd February 2008, 16:13
  4. Ofer spre vanzare www.e-catalog.ro
    De murphy în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 6th September 2007, 23:23
  5. 2 domenii spre acelasi site
    De Bogdan Citoiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 15th April 2007, 15:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •