culmea ca si eu ma gandisem la treaba asta de mult, am cateva domenii pe car ele tot tin si nu am timp de ele, dar n-am prea vazut pe nimeni dispus sa le ia cu chirie. Succes! Cam la ce preturi te-ai gândit?
culmea ca si eu ma gandisem la treaba asta de mult, am cateva domenii pe car ele tot tin si nu am timp de ele, dar n-am prea vazut pe nimeni dispus sa le ia cu chirie. Succes! Cam la ce preturi te-ai gândit?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Eu închiriez de mult timp pachete complete (domeniu EMD + găzduire + website nou + administrare + seo / promovare). În principiu, sunt firme care nu doresc nicio "bătaie de cap" și preferă să achite o sumă lunară pentru tot. Prețul per pachet variază mult. Depinde de cerințe.
Există cerere de închiriere pentru domenii EMD de TOP / Premium ( TLD de țară sau .com / exact match și nu parțial / căutări multe / notorietate în nișa respectivă / concurența mare pe nișă etc.); aceste domenii, în mod normal, NU pot fi cumpărate (fie nu sunt de vânzare, fie cumpărătorul nu și le poate permite financiar etc.); sunt firme mari din afară care fac asta deja (închiriază domenii). Contrar a ceea ce se spune, ca EMD-ul nu prea mai este ce a fost, se caută. Dacă nu dorești dezvoltarea unui brand, atunci un EMD este o soluție excelentă și rapidă, fie ca site principal, fie ca tier.
Ca și prețuri de închiriere doar domeniu web: depinde foarte mult de domeniul dorit; una este să închiriezi un domeniu pe o nișă mică, alta pe una cu mare competitivitate etc.; eu am închiriat de la 25 euro / luna + tva.
Ultima modificare făcută de neo; 29th August 2024 la 18:33.
Local SEO România & Germania & Austria & UK -> webmaster . linux @ gmail . com
Asta e varianta care iti garanteaza ca domeniul tau va putea fi refolosit dupa ce prima firma contractoare renunta sau incheie activitatea.
Am avut si eu o tentativa de binefacere, un ONG nu a avut bani sa cumpere domeniul "rechizite.ro" si le-am spus ca li-l las sa se foloseasca de el, ca voiau sa faca ceva frumos si ingenios.
Am facut asta fara sa ma gandesc ca l-ar putea strica daca voiau sa faca spam pe el sau ceva de genul.. pana la urma n-au facut nimic, deci a scapat teafar.
Deci buna ideea de a da domeniile cu tot pachetul, mai ales daca ai domenii premium, nu "anaaremerecoapte.ro"))))
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Da, domeniile exact match / EMD oferite spre închiriere din nișele menționate mai sus, în prima postare, sunt premium pe domeniul lor de activitate; nu găsești altceva mai bun disponibil în piață (adică liber la înregistrare, disponibil la vânzare sau închiriere); ai PM![]()
Ultima modificare făcută de neo; 30th August 2024 la 04:59.
Local SEO România & Germania & Austria & UK -> webmaster . linux @ gmail . com
M-ai facut curios, da-mi si mie ce ai si preturile. Astept PM![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)