Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 44

Subiect: LICITATIE ! Domeniu premium de vanzare

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit LICITATIE ! Domeniu premium de vanzare

Vand un domeniu premium celui care ofera mai mult

L-am achizitionat recent, dar lipsa de timp in principal, pe urma si lipsa unui buget care sa-mi suplineasca lipsa de timp, ma determina sa il vand.

Domeniul este untold.ro

Cu totii cred ca ati auzit de Festivalul Untold de la noi din tara, ce a avut anul trecut prima editie, la Cluj.

Festivalul s-a bucurat de un succes foarte mare in tara, dar mai ales peste hotare, fiind desemnat "Best Major European Festival" - link aici

Domeniul are potential foarte mare de monetizare, cateva mii de euro din primul an, si voi oferi gratuit cateva idei in acest sens cumparatorului.

Asa cum am spus, este o licitatie, deci cea mai mare oferta va castiga.

Va rog, cei interesati, trimiteti-mi ofertele voastre pe mesaj privat. Multumesc pentru intelegere

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Ar trebui sa specifici si asta inainte de a pune domeniul in vanzare:

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Sunt inregistrate la OSIM:
    - UNTOLD festival (verbala)
    - U UNTOLD (combinata)
    Ambele au incluse clasa 41: Organizarea de spectacole, servicii de impresariat, prezentarea de spectacole live, rezervarea de locuri pentru spectacole, închiriere de decoruri pentru spectacole, divertisment, activităţi culturale; cluburi de divertisment sau educaţie, cluburi de noapte.
    Aceeasi persoana e titular.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

Nu vad legatura. Ei au inregistrat alt domeniu, daca doreau si domeniul asta il puteau cumpara linistiti. A fost liber pana acum putin timp cand l-am luat eu.
    Nu zice nimeni ca trebuie sa para domeniul ce il am ca fiind site-ul oficial al Festivalului.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Marcous Vezi Post
    Nu vad legatura. Ei au inregistrat alt domeniu, daca doreau si domeniul asta il puteau cumpara linistiti. A fost liber pana acum putin timp cand l-am luat eu.
    Nu zice nimeni ca trebuie sa para domeniul ce il am ca fiind site-ul oficial al Festivalului.
    Eu vad legatura. Cei cu marca inregistrata ti-l pot lua oricand doresc. Sau il pot lua de la cel caruia vrei tu sa-l vinzi.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 29th March 2016 la 14:15.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

Din postul tau, eu vad ca sunt inregistrate doua expresii, si nu doar cuvantul "untold" .. Deci nu cred ca e posibil sa il ia nimeni. Poate doar in cazul in care cineva se gandeste sa se dea drept site-ul oficial al festivalului.. desi nici in acest caz nu sunt sigur.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

Implicit

Marcos si la tine in domeniu untold.ro nu cumva apare cuvantul untold care este inregistrat la OSIM???? Deci, ori tu, ori un viitor cumparator, poate sa ramana fara domeniu si sa primeasca exact pretul cu care l-a inregistrat. Asta fara alte explicatii!!! Legislatia prevede destul de clar acest lucru! Deci, nu are rost sa mai faci "valuri" ca nu ai nimic de castigat!!! Legea-i lege, nui tocmeala - O vorba din Ardeal!!!!
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Din pacate colegii au dreptate, cel putin partial.
    Daca dai drumul la site si te "legi" de festival ( scrii articole despre el, pui poze ... etc ) ... daca vor, organizatorii festivalului au sanse foarte mari sa iti ia domeniu relativ usor
    In schimb, daca dai drumu la site cu o alta tema ... nu stiu ... videoclipuri amuzante, confesiuni ( untold ... lucruri nespuse ) ... sau cine stie ce ti-ar mai veni in minte ... atunci ar fi mult mai greu sa iti ia domeniul ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

"Untold" eu stiu ca e un cuvant de dictionar. E ca si cum ai inregistra "mancare" la Osim. Daca era "Super Untold" sau "Pro Untold" atunci era altceva.

Nu de asta au inchis si aia cu tocmai.ro pentru ca domeniul era un cuvant de dictionar?

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Seph Vezi Post
    "Untold" eu stiu ca e un cuvant de dictionar. E ca si cum ai inregistra "mancare" la Osim. Daca era "Super Untold" sau "Pro Untold" atunci era altceva.

Nu de asta au inchis si aia cu tocmai.ro pentru ca domeniul era un cuvant de dictionar?

Tocmai ..nu a inchis ci a fost vandut pe o suma cu multe zerouri.

" Untold ", este cuvant de dictionar, dar atentie nu dictionar in romana... o mica, mare diferenta daca inregistrarea e facuta in Romania.

Una peste alta poti folosi domeniul pentru altceva decat ,, evenimente, festivaluri'', etc. Cu alte cuvinte scrii despre gaste si rate..Sigur nu o sa fie nicio problema. Daca vrei sa faci referire la eveniment iti trebuie acordului celui care a facut inregistrarea la OSIM.

In concluzie domeniul nu prea e ,, premium''
    Am un Blog

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Salut,

Intamplator am marca inregistrata pentru DigiPedia.ro, am obtinut-o mai greu si cu costuri mult mai mari deoarece desi aveam domeniile din 2007 (digipedia.info) si 2009 (digipedia.ro) nu imi luasem marca. Pe langa mine si DigiTV (emisiunea DigiPedia) mai exista o firma in grecia care are si ea proprietate asupra marci.

Din ce vad eu in momentul de fata, pentru untold sunt luate urmatoarele marci

Untold Games Ltd, marca "Loading Human", clasele 9
    Untold Games Ltd, marca "Untold Games", clasele 9,41,42
    TheUntold ....., marca "theUntold", clasele 35,38,41

In teorie oricare din cei de mai sus pot depune opozitie in momentul in care depui cererea de marca inregistrata, o sa ai cel mai probabil nevoie de avocati sa se ocupe de "desfintarea opozitiei" ca eu sigur nu as fi fost in stare sa redactez documentul de "desfintare al opozitiei". Iar orice foicica pe care ti-o fac avocatii costa bani.

Marca Digipedia pe care o detin nu inseamna ca nu are cineva voie sa isi cumpere maine digipedia.com.ro (cred ca e disponibil domeniul asta). Are voie sa cumpere domeniu si chiar sa faca un site de tehnologie acolo si nu am ce sa ii fac, daca in schimb imi foloseste logo-ul sau face ceva asemanator, deja se schimba lucrurile.

Partea buna e ca cei de la Untold Festival nu au nici ei marca inregistrata din cate vad, asa ca maine ar fi bine sa ai la tine vreo 800 de lei (cred) la coada la OSIM (de dimineata) si sa depui cererea de inregistrare a marcii. Se noteaza exact ora si minutul depunerii cereri astfel incat uneori si o ora in plus sau in minus conteaza, asta daca cei de la Untold citesc si ei postul meu si maine sunt la coada la OSIM de asemenea.

untold.ro ca domeniu, daca iti dau cei de la untold festival 300 de euro pe ei, accepta si "te-am pupat pe portofel" e un deal bun.
    untold.ro + marca = ar putea valora ceva (dar in nici un caz in contextul in care pe el vei pune stiri pentru festival.

Uneori in business am vazut 1-2-3 ani un festival organizat dupa care gata a murit, si atunci toata "valoarea" domeniului e degeaba. Snow Exploision e un "festival" care a disparut dupa 2-3 ani. E drept ai putea sa ma contrazici ca Untold e altceva.

Chiar daca cei de la Untold Festival nu dau 2 bani pe domeniul untold.ro acuma, peste 5 luni vine un "director" nou care cu 2-3 documente depuse la rotld ti-au suspendat domeniu. Exista oameni care cred ca li se cuvine pur si simplu domeniu si daca nu au marca. Un astfel de om ajung maine la DigiTV mi-ar putea creea probleme (am echilibrat putin balanta cu Marca pe care o detin)

Ce se intampla cand nu ai drepturi de marca, te da in judecata, ROTLD suspenda automat domeniul, dupa ce se incheie procesul 7-8-10 luni mai tarziu, crezi ca mai conteaza daca ai castigat? Crezi ca mai existi in google? Crezi ca-ti mai poti revenii dupa asa ceva.

Tot legat de marci, am in continuare digg.ro (si cate p... mi-am luat si pe aici si alte injurii) digg.com nu mai e ce a fost odata si nici nu m-a cautat vreodata sa ma intrebe de trademark sau ceva la el. Dar am fost constient din prima clipa ca oricand cineva mi-l poate lua. In primele 2 luni mi-am scos banii pe domeniu, in urmatorii ani mi-am scos de cel putin 30-40 de ori banii pe domeniul ala, acum e un experiment pe el si o prostie de site care nu aduce nici un ban... dar chiar si asa am mai vandut cate un advertorial ieftin si pe acolo.

CONCLUZIE

Cine cumpara domeniu se risca rau de tot, dar si riscurile astea pot fi calculate si moderate.

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Licitatie domeniu jocuri
    De Nickalls în forumul Domenii
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 28th May 2013, 00:11
  2. Ce e un domeniu premium ?
    De Broscoi în forumul Domenii
    Răspunsuri: 61
    Ultimul Post: 6th May 2011, 17:22
  3. Multiple domenii de vanzare ! (unele premium)
    De edy12006 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th December 2010, 13:20
  4. De vanzare domeniul tutorialephp.com - licitatie
    De SeerKan în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th January 2008, 21:24
  5. domenii premium de vanzare
    De SeerKan în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd October 2007, 14:48

Permisiuni postare