Ma tem ca ai dreptate!
Eu nu inteleg cum au obtinut astia domeniul cand Borsec nu a reusit sa il obtina: WIPO Domain Name Decision: DRO2015-0013
S-o fi schimbat legea intre timp?
Bautura Cico exista de prin '60, firma detinatoare a fost infiintata in '99 si a inregistrat marca in 2007. Domeniul e luat in 2004 si totusi in justificarea deciziei apare:
FORTAT rau de tot! Nu stiu cand ati baut voi ultimul Cico, dar eu n-am mai baut de 25 de ani! Era o marca bine cunoscuta atunci, nu acum, cand a fost judecat procesul. Cand ala a luat domeniul in 2004 Nu exista marca inregistrata Cico, deci de ce sa aiba cunostinta?Că este probabil că Pârâta a avut bună cunoştinţă de mărcile CICO ale Reclamantei, la momentul înregistrării numelui de domeniu în litigiu, deoarece Reclamanta este bine-cunoscută în întreaga Românie și și-a oferit serviciile pe piaţa românā de mulţi ani. Completul Administrativ recunoaște că marca CICO este o marcă bine-cunoscutā, renumită în România si alte ţâri europene de mai bine de 50 de ani. Sucul de portocale CICO a început să fie produs în anii 1960 în București, devenind în scurt timp un brand foarte popular. În perioada regimului comunist din România, au fost organizate centre de manufactură de băuturi răcoritoare și a fost lansată o gama diversificată de produse cu diferite gusturi de fructe, asociate cu marca CICO. Completul Administrativ, de asemenea, constată ca "cico" nu are nici o semnificație specifică în limba engleză sau română, cu excepţia asocierii cu marca CICO a Reclamantei.
Nu-mi spuneti ca celelalte justificari sunt corecte si ca alea au contat de fapt, asta nu justifica afirmatiile de mai sus!

Răspunde cu citat