Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 44 din 44

Subiect: LICITATIE ! Domeniu premium de vanzare

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    In instanta.... ca in Romania, castiga cel mai puternic. E foarte greu de spus ce se poate intampla in instanta. Si acolo "este oameni care greseste uneori"
    Ma tem ca ai dreptate!
    Eu nu inteleg cum au obtinut astia domeniul cand Borsec nu a reusit sa il obtina: WIPO Domain Name Decision: DRO2015-0013
    S-o fi schimbat legea intre timp?

Bautura Cico exista de prin '60, firma detinatoare a fost infiintata in '99 si a inregistrat marca in 2007. Domeniul e luat in 2004 si totusi in justificarea deciziei apare:

Că este probabil că Pârâta a avut bună cunoştinţă de mărcile CICO ale Reclamantei, la momentul înregistrării numelui de domeniu în litigiu, deoarece Reclamanta este bine-cunoscută în întreaga Românie și și-a oferit serviciile pe piaţa românā de mulţi ani. Completul Administrativ recunoaște că marca CICO este o marcă bine-cunoscutā, renumită în România si alte ţâri europene de mai bine de 50 de ani. Sucul de portocale CICO a început să fie produs în anii 1960 în București, devenind în scurt timp un brand foarte popular. În perioada regimului comunist din România, au fost organizate centre de manufactură de băuturi răcoritoare și a fost lansată o gama diversificată de produse cu diferite gusturi de fructe, asociate cu marca CICO. Completul Administrativ, de asemenea, constată ca "cico" nu are nici o semnificație specifică în limba engleză sau română, cu excepţia asocierii cu marca CICO a Reclamantei.
    FORTAT rau de tot! Nu stiu cand ati baut voi ultimul Cico, dar eu n-am mai baut de 25 de ani! Era o marca bine cunoscuta atunci, nu acum, cand a fost judecat procesul. Cand ala a luat domeniul in 2004 Nu exista marca inregistrata Cico, deci de ce sa aiba cunostinta?
    Nu-mi spuneti ca celelalte justificari sunt corecte si ca alea au contat de fapt, asta nu justifica afirmatiile de mai sus!

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Mishu.
    Faptul ca un brand cunoscut la nivel atat de mare nu e inregistrat e fix pix. Intradevar, evita neplaceri de genul de mai sus dar doar atata.
    Daca eu vand de X de ani biscuiti "Begu" , toti romanii stiu de begu, eu am domeniul biscuitibegu,ro ... si vi tu si inregistrezi begu,ro, fii convins ca cu sau fara marca inregistrata instanta imi va da mie dreptate si imi va da mie domeniul.

Faptul ca un brand nu mai e pe piata de X ani, nu inseamna ca "e liber" sa il foloseasca oricine, mai ales ca "brandul" e inca f. cunoscut.

Revenind la oile noastre:
    @Marcous , din aceeasi decizie cu cico iti prezint:

Deținerea pasivă a unui nume de domeniu poate fii dovadā de înregistrare cu rea-credință și în special când este dificil a se imagina orice utilizare viitoare a numelui de domeniu care ar fi legitimă și nu ar încălca drepturile legitime ale unei mărci bine cunoscute a reclamantei și nu ar duce la o concurență neloială (a se vedea Inter-IKEA v. Polanski, WIPO Cazul No. D2000-1614; Inter-IKEA Systems B.V. v. Hoon Huh, WIPO Case No. D2000-0438; Telstra Corporation Limited v. Nuclear Marshmallows, Supra).
    Deci ... ca sa fii safe parerea mea e sa ii dai drumu la un site complet nelegat de festival.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

"... și nu ar duce la o concurență neloială " - se spune acolo

Daca eu, de ex., as face un site in care as publica articole despre Festival? Gen: articole despre Cluj, despre Romania, despre artistii prezenti anul acesta - biografie, hit-uri, etc..

Cu ce as intra in "concurenta neloiala" cu Festivalul?

Nu e ca si cum as vinde eu bilete.. dincontra, consider ca i-as face publicitate gratuita, deci ar avea numai de castigat

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Chiar si daca ai vinde bilete, ai vinde biletele lor deci i-ai ajuta. Oricum, problema e foarte interpretabila si e bine sa te feresti de astfel de cazuri pentru ca ajungi sa investesti in site si pierzi tot intr-o clipa.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Licitatie domeniu jocuri
    De Nickalls în forumul Domenii
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 28th May 2013, 00:11
  2. Ce e un domeniu premium ?
    De Broscoi în forumul Domenii
    Răspunsuri: 61
    Ultimul Post: 6th May 2011, 17:22
  3. Multiple domenii de vanzare ! (unele premium)
    De edy12006 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th December 2010, 13:20
  4. De vanzare domeniul tutorialephp.com - licitatie
    De SeerKan în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th January 2008, 21:24
  5. domenii premium de vanzare
    De SeerKan în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd October 2007, 14:48

Permisiuni postare