Postat în original de
dontedro
S-a ajuns la prea mult, de la asocierea cu respectiva persoana, la prea multe insulte pentru un singur thread. Eu cred ca m-am justificat suficient. Am trimis un nou mail catre Oana S., am rugat-o sa confirme in cel mai scurt timp posibil... Intre timp, eu ma retrag, simt ca nu mai e loc pentru mine aici pe forum... Incerc sa imi sterg singur contul, daca nu se poate, rog un administrator sa o fac.
Salutari si numai de bine!
Domnule Dumitru, am vaga impresie ca ati confundat forumul seopedia cu un blog sau forum de counter strike, si cel mai grav ne-ati subestimat capacitatea noastra intelectuala.
1. In primul rand, coincidenta sau nu, domeniul inregistrat de dvs, are acelasi nume cat si aceeasi adresa, cu domnul din linkul lui puthre. Acum nu inteleg de ce va deranjeaza. Faptul ca cineva e condamnat cu suspendare pentru o teapa la banci, nu e chiar atat de jenant. Sunt alte fapte mai grave sau injositoare.
2. Insultele pe care le "mentionati" sunt inexistente. Faceti confuzie intre insulte si aluzii.
3. Nu v-ati justificat DELOC. Ati creat un post, in care oferiti 100 usd, pe care marea noastra majoritate, mai putin cei nascuti ieri, il banuiam de teapa. Teapa in sensul in care premiul nu se ofera. Faptul ca ati continuat aceasta topic, ne ofera noua, membrii forumului, dreptul sa cerem dovezi de credibilitate. Acum este vremea sa le oferiti = justificati actiunile. Nu trebuie sa justificati de ce ati ales acel domeniu, este decizia dvs, dar trebuie sa justificati faptul ca ati facut plata si faptul ca userul respective a.k.a Oana S, exista, si pontul este real. ATAT!
4. Faptul ca va retrageti, este fix decizia dvs. Nu va obliga nimeni sa participati cu sfaturi utile, teste, sugestii sau chiar informatii de ultima ora. Puteti foarte bine sa cititi, si sa preluati informatiile gratuit, cum fac foarte multe alte persoane. Dar cu toata stima, inainte sa va retrageti, demonstrati-va credibilitatea.
5. Nu e nevoie sa va stergeti contul, poate maine-poimaine sau in 2020, mai aveti nevoie de un serviciu, un pont, si cine stie, poate aveti nevoie de el. Oferiti "servicii profesionale de SEO" din ce observ, astfel incat cu siguranta userul pe seopedia este un "must have."
Eu, din cauza experientei destul de bogate in real life, am fost convins ca este o teapa. E foarte posibil sa ma insel, dar e la fel de posibil sa am dreptate. Va rog, sa-mi demonstrati ca ma insel. Dar daca am dreptate, dati-mi voie sa consider ca mi-ati inselat increderea, sa va ofer reputatie negativa si sa va evit. La fel, daca nu ne-ati inselat, dati-mi voie sa-mi cer scuze ca nu "v-am citit" corect.
Acum, va ofer un sfatu simplu, pt viitor, pe forumul seopedia sau pe alte forumuri.
Daca exista x posturi cu "ofer x usd pentru un pont", dintre care 2 ale mele, iar suma cea mai mare este de 30 usd, NU inteleg de ce era nevoie de 100 usd. Din mandrie? De "smecherie"? De "fala"? Sau considerati ca la 100 usd sunt ponturi mai bune, decat la 30 usd? Daca da, va inselati. Va garantez ca aveati mai multe ponturi cu o suma mai mica. Sau puteati genera 3 concursuri a 30 usd, aici sau pe alte forumuri.
Iar daca tot (sa presupunem) ati gresit, si realizati ca unii dintre noi, nu s-au nascut ieri, de ce nu faceti o iesire simpla, de genul: "multumesc frumos, dar din pacate, nu am gasit nimic ok (vedeti postul meu cu delatara) si:
- prelungesc concursul inca 1 sapt
- ofer 30 usd celui mai bun pont
- ofer cate 10 usd la cei mai activi(3-5) pe topic
- ........
..... ati preferat acelasi stil "superior", aceeasi aroganta, in speranta ca ce?
Faptul ca anumiti useri au oferit ponturi pt un concurs, nu va face proprietarul lor. Cum sa le oferiti altora? "Sper să nu se supere și să nu mai fie nimeni nemulțumit, au fost idei foarte, foarte bune, din partea mea le poate folosi cine, , cum dorește".
Ma deranjeaza foarte mult, ca ati reusit cu aceasta ocazie sa distrugeti un tip de bonus, foarte "misto" pe forum. Pur si simplu, ati oferit 100 usd virtuali, in schimbul la nimic, ca sa distrugeti un tip de bonus!
In cazul in care dvs puteti demonstra simplu: print screen PM cu data si ora, un admin verifica, si userul Oana S, posteaza, eu va ofer scuzele de rigoare. Altfel, DA, va rog sa ne faceti o favoare, si sa ne lasati intre noi aici, astia mai "pacalici", si sa cautati alta gazda.
Ultima modificare făcută de Tom; 26th April 2013 la 22:39.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.