Postat în original de
haos
Aceasta situatie s-a transformat intr-un paradox si nu i se mai poate demonstra veridicitatea. Daca ofera un extras - o a spuneti ca e facut in Photoshop, daca se inscrie cineva pe forum si recunoaste ca e castigatoarea - o sa spuneti ca e cont fals, daca va ofera datele reale (o poza de ex) - o sa spuneti ca e luata de pe net, daca va da un telefon - o sa spuneti ca minte.
Singura varianta castigatoare este sa semneze un proces verbal si sa-l legalizeze la notar cu TOATA lumea de fata. Sau ceva de acest gen.

Ma Toma, e pont dat pe PM, de la un user pe forum.
Ma intereseaza data pontului, si userul. Pentru mine e destul.
Pe user in caut eu, Pm-ul il poate cauta Mezei, si sa ateste.
Eu sunt 110% convins ca e o gluma de 2 lei, care a avut ca scop prosteala multora dintre membrii acestui forum. Am scris, am explicat, nu ati vrut sa pricepeti.
Primele mele 2 tranzactii pe forum au rezultat in 2 tepe mari
Mi-am invatat lectia!
Cand vb cu superioritatea data de "nimic", ai posturi similare cu 20-30 usd, foarte bune, si tu vi si iti bati joc de unii, atunci e urat. Eu nu pot da decat negative (doar ca le anuleaza Mezei), dar cred ca moderatorii pot da niste "ban-i", daca de ex si Oana e user la misto.
In cazul in care nu e fictiva! Eu nu cred oricum ca e fictiva! 
Postul initial a nascut suspiciuni, iar continuarea a fost pur si simplu "la misto". De aceea avem cu totii suspiciuni de "teapa" si prosteala. Eu cred ca "miros" un user dupa posturi, iar in cazul de fata nu-mi miroase bine deloc.
off: Cum sa iei .me si sa lasi .ro liber pt kidu?
Ultima modificare făcută de Tom; 26th April 2013 la 16:42.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.