Pagina 13 din 19 PrimulPrimul ... 31112131415 ... UltimulUltimul
Rezultate 121 la 130 din 190

Subiect: 100$ pentru un nume de domeniu

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu nu sunt razbunator, nu sunt de acord sa ii fac rau pentru ca el a fost lipsit de onestitate, totul in viata se plateste.
    poate nu ai fost atent, a sters articole unui coleg

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    poate nu ai fost atent, a sters articole unui coleg
    Stiu, pe ale mele
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Zau daca eu gasesc unde scrie ca aceasta Oana e user pe forum. Deci voi cereti un report sau o dovada pe forum cand nici nu aveti confirmarea ca e user. Cred ca mai intai ar trebui lamurit daca e user sau nu e user real?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Zau daca eu gasesc unde scrie ca aceasta Oana e user pe forum. Deci voi cereti un report sau o dovada pe forum cand nici nu aveti confirmarea ca e user. Cred ca mai intai ar trebui lamurit daca e user sau nu e user real?
    Zau ca daca aveai 12 ani te intelegeam. Dar stiu ca ai mai multi, asa ca nu te inteleg.
    Daca esti asa cum te percepe lumea in posturile de pe acest topic, tare mi-ar placea sa facem afaceri impreuna. Ai ramane fara nici un ban si mi-ai da si dreptate.
    Trust, but verify.

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    364
    Putere Rep
    30

Implicit

Poi din cate stiu este o Oana S.... Pe forum, dar ca userul este altcumva iar Oana si "S" sunt numele ei. Colaborez cu ea de mult timp pe partea de content writing, dar cine stie, poate a dat si ea un pont la nimereala si a luat premiul. In alta ordine de ideei pana nu raspunde si da de inteles ca a primit bani, totul a fost o mare pacaleala.
    tosin.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Zau ca daca aveai 12 ani te intelegeam. Dar stiu ca ai mai multi, asa ca nu te inteleg.
    Daca esti asa cum te percepe lumea in posturile de pe acest topic, tare mi-ar placea sa facem afaceri impreuna. Ai ramane fara nici un ban si mi-ai da si dreptate.
    N-ai fi primul, am mai luat eu teapa si de la altii de pe forum, cea mai spectaculoasa fiind de la Daniel Buca, care nici pana acum nu mi-a returnat banii. Oricum, din ce zice Radu, aceasta Oana exista. Asta era mirarea mea, daca exista, caci daca exista, o simpla confirmare din partea ei ar putea lamuri ditamai spectacolul de aici.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Haos, o simpla confirmare din partea unui user random care sustine ca-l cheama Oana S nu rezolova nimic.
    Rezolvarea e simpla, am dat-o pe cateva pagini in urma.

Este dovada primrii acelei recomandari. O dovada foarte simplu de confirmat, prin raportarea mesajului sau ma rog, printscreen / forward cu headerul din email etc.
    Crezi ca e asa de greu sa apesi pe un buton sa dai report? Necesita juma de secunda si gata, credibility back on.
    Dar vezi tu, ca in loc de o dovada simpla prin care ne puea pe toti la punct, a ales sa ceara stergerea contului si a oricarei urme ca aceasta disputa a exista vreodata.

Si tu ce deduci din ce am spus eu, ca dontedro/seomoon este o persoana care poate demonstra dar nu VREA?
    Gandeste-te ca se vede in josul paginii cine citeste acest topic. Si l-am vazut in ultimele zile ignorand complet cererile de a demonstra.

Ma pun in pielea lui si gasesc minim 10 metode de a rezolva aceasta situatie.
    El a ales sa n-o rezolve, avand impresia ca vorbeste cu caiva ciuriburi de pe un forum oarecare. "Hai ca i-am prostit si pe astia". Citeste ce a scris Tom cu o pagina sau doua in urma. O sa intelegi mai multe despre logica de a oferi 100$ pentru un pont.

Eu sunt inca pregatit sa ii cer scuze daca reuseste sa dovedeasca ca nu e tepar, conform reteti mele.
    Trust, but verify.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@haos, Radu R
    Exista in real life o Oana S, dar aici are alt ID. Si din nefericire nu este ea castigatoarea. Am felicitat-o ieri si mi-a spus ca e doar o coincidenta.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Sunt 2 tipuri de ponturi: post sau pm. In ambele variante, trebuie sa ai cont pe seopedia. Altfel, poti spune ca l-ai primit printr-un porumbel, si castigator este un porumbel.

Apelez la inteligenta ta, si te rog sa faci un efort sa citesti posturile din acest topic, si daca ai timp si altele deschise de acelasi user.

Off: kidu e cel mai tare. A inregistrat .ro, si cu siguranta daca seomoon era dispus sa ofere cate 100 usd pt 10 useri, o sa plateasca lejer 100.000 usd lui kidu. De cand sunt banii o problema?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Tocmai am constatat ca si mie mia sters un advertorial de pe blogul lui, om serios ce sa mai zic, tot sa faci afaceri cu el
    Si al meu, toate articolele trimise de noi au fost sterse. Nu-i bai, insa trebuia sa ne anunte.

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    Eu inca astept explicatii din partea sa.
    I-am trimis acum cateva zile PM si a spus ca nu le mai pune la loc pentru ca s-a rebranduit sau ceva de genul si a sters articolele vechi.

ontopic: Inainte sa va aruncati cu ponturi, poate era mai bine sa dati o cautare dupa numele lui sau a "agentiei" pe care o reprezinta. Cititi comentariile de aici Moartea SEO-ului, Apocalipsa

Pagina 13 din 19 PrimulPrimul ... 31112131415 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 10 euro pentru un nume de domeniu
    De Valentin Drăgănescu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 2nd March 2013, 09:28
  2. 15 Euro pentru un nume de domeniu
    De Pancu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 28th February 2013, 11:54
  3. Sugestie nume domeniu pentru 2 expresii urmarite
    De Marius Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th January 2011, 11:34
  4. Nume domeniu pentru blog
    De laur în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th August 2008, 16:07
  5. Nume de domeniu pentru o Tinyurl clone
    De Marius Mailat în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st September 2006, 10:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •