Zau daca eu gasesc unde scrie ca aceasta Oana e user pe forum. Deci voi cereti un report sau o dovada pe forum cand nici nu aveti confirmarea ca e user. Cred ca mai intai ar trebui lamurit daca e user sau nu e user real?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Poi din cate stiu este o Oana S.... Pe forum, dar ca userul este altcumva iar Oana si "S" sunt numele ei. Colaborez cu ea de mult timp pe partea de content writing, dar cine stie, poate a dat si ea un pont la nimereala si a luat premiul. In alta ordine de ideei pana nu raspunde si da de inteles ca a primit bani, totul a fost o mare pacaleala.
tosin.
N-ai fi primul, am mai luat eu teapa si de la altii de pe forum, cea mai spectaculoasa fiind de la Daniel Buca, care nici pana acum nu mi-a returnat banii. Oricum, din ce zice Radu, aceasta Oana exista. Asta era mirarea mea, daca exista, caci daca exista, o simpla confirmare din partea ei ar putea lamuri ditamai spectacolul de aici.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Haos, o simpla confirmare din partea unui user random care sustine ca-l cheama Oana S nu rezolova nimic.
Rezolvarea e simpla, am dat-o pe cateva pagini in urma.
Este dovada primrii acelei recomandari. O dovada foarte simplu de confirmat, prin raportarea mesajului sau ma rog, printscreen / forward cu headerul din email etc.
Crezi ca e asa de greu sa apesi pe un buton sa dai report? Necesita juma de secunda si gata, credibility back on.
Dar vezi tu, ca in loc de o dovada simpla prin care ne puea pe toti la punct, a ales sa ceara stergerea contului si a oricarei urme ca aceasta disputa a exista vreodata.
Si tu ce deduci din ce am spus eu, ca dontedro/seomoon este o persoana care poate demonstra dar nu VREA?
Gandeste-te ca se vede in josul paginii cine citeste acest topic. Si l-am vazut in ultimele zile ignorand complet cererile de a demonstra.
Ma pun in pielea lui si gasesc minim 10 metode de a rezolva aceasta situatie.
El a ales sa n-o rezolve, avand impresia ca vorbeste cu caiva ciuriburi de pe un forum oarecare. "Hai ca i-am prostit si pe astia". Citeste ce a scris Tom cu o pagina sau doua in urma. O sa intelegi mai multe despre logica de a oferi 100$ pentru un pont.
Eu sunt inca pregatit sa ii cer scuze daca reuseste sa dovedeasca ca nu e tepar, conform reteti mele.
Trust, but verify.
@haos, Radu R
Exista in real life o Oana S, dar aici are alt ID. Si din nefericire nu este ea castigatoarea. Am felicitat-o ieri si mi-a spus ca e doar o coincidenta.
Sunt 2 tipuri de ponturi: post sau pm. In ambele variante, trebuie sa ai cont pe seopedia. Altfel, poti spune ca l-ai primit printr-un porumbel, si castigator este un porumbel.
Apelez la inteligenta ta, si te rog sa faci un efort sa citesti posturile din acest topic, si daca ai timp si altele deschise de acelasi user.
Off: kidu e cel mai tare. A inregistrat .ro, si cu siguranta daca seomoon era dispus sa ofere cate 100 usd pt 10 useri, o sa plateasca lejer 100.000 usd lui kidu. De cand sunt banii o problema?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Si al meu, toate articolele trimise de noi au fost sterse. Nu-i bai, insa trebuia sa ne anunte.
I-am trimis acum cateva zile PM si a spus ca nu le mai pune la loc pentru ca s-a rebranduit sau ceva de genul si a sters articolele vechi.
ontopic: Inainte sa va aruncati cu ponturi, poate era mai bine sa dati o cautare dupa numele lui sau a "agentiei" pe care o reprezinta. Cititi comentariile de aici Moartea SEO-ului, Apocalipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)