Treaba e destul de clara.
El nu considera ca e teapa. El crede ca are dreptate, in sensul ca ok, am dat banii unei persoane inventate, n-au cum sa dovedeasca fraierii aia ca nu e asa.
Urmeaza sa ameninte pe Mezei cu datul in judecata pentru ca el vrea sa ii dispara orice urma, orice dovada care arata ca el e de fapt un mincinos. Dupa ce ameninta vreo saptamana asa, ii trece. O sa mai auzim de el peste cateva luni, cand vine cu o noua idee desteapta, cand lumea a uitat acest incident.
Trust, but verify.
Eu citeam comentariile recomadnate de un coleg mai devreme:
(tot zilele astea a aparut si Oana S.)
Uite ce am primit pe PM:
Si eu ma numesc Oana S. si va pot confirma faptul ca NU am primit banii de la dontedro, asa cum sustinea intr-un post anterior.
Trust, but verify.
Eu ma numesc Oana S. si m-am trezit cu 100$ in cont dar nu stiu pentru ce! Imi explica si mie cineva ce se intampla?
Am un blog cu Amenajari Interioare
Doamna Maftei nu ar fi mandra de tine daca nu exista o Oana S.
(stii tu la ce ma refer)
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Intre atatea colaborari cu USA Today, Microsoft (despre Apple, Facebook si Google pun pariu ca nu stiati), cand sa aiba omul timp sa se ocupe de pretentiile voastre? Pai de seopedia si Oana are el timp?
CorectIncepe sa-mi placa tot circul asta
E un pamflet pe cinste, poate unii oameni chiar cred, hai sa mentionam ca este totusi un pamflet...
Daca exista o singura persoana caruia eu i-am tras teapa, i-am vandut ceva / am cumparat ceva si n-am platit, nu m-am tinut de promisiune / nu mi-am facut datoria, atunci nu numai ca dispar din web-ul ăsta, dar rezilez și contractul cu Romtelecom și nu mai deschid în viața mea o pagină web!
Mie mi-ai sters advertorialele
Daca erai om de calitate spuneai ceva.
Pentru mine estei in tepar care isi da aere de vedeta.
Ce este drept eu nu castig asa de multi dolari cat castigi tu, fac si eu 2 euro pe zi cu adsense sa imi ajunga sa ies la un suc cu prietena
Nici cu microsoft nu am colaborat cea mai mare afacere a fost cand mia dat DAN 5 $ sa scriu 1000 de comentarii
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
DonTed, in online, odata ce ai facut ceva nasol, ramai vesnic cu acel lucru atarnat de gat. Daca vrei sa iti salvezi onoarea ar trebui sa rezolvi aceasta problema odata pentru totdeauna.
Ti-am solicitat niste dovezi (cu care ai putea anula automat orice suspiciune), nu am primit nimic pana la ora asta. Inca mai astept.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Corect, problema e că eu nu am făcut nimic nasol niciodată. Aștept să ridice cineva două degete sus și să zică clar și răspicat.
Da, da, nu am dovezi, nu am nimic, am inventat totul eu de capul meu, totul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)