TataFloarea.ro (ȚațaFloarea.ro)
Mondenila.ro (Mondenilă.ro)
TataFloarea.ro (ȚațaFloarea.ro)
Mondenila.ro (Mondenilă.ro)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Mai aveti timp pana la 22:00, cand voi alege domeniul.
worldly.ro
calomnie.ro
genericul.ro
generica.ro
univesel.ro
universalist.ro
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Newsette.ro (noisette + gazette) - deliciul stirilor de dimineata
AiAflat.ro / AiCitit.ro
Domenii EMD, majoritatea doar 1 euro. Accept si schimburi.
bum2bum.ro
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Am ales domeniul lui Merch adica mondocaffe.ro , dar am observat ca este luat mondocaffe.com si mondocaffe.net, pe care este un magazin din italia. Se poate sa am vreodata probleme din punct de vedere al marcii inregistrate ? Intreb, pentru ca vreau sa iau in calcul toate variantele posibile.
Nu cred ca vei avea probleme deoarece tu nu vinzi cafea pe site.. poate ai fi avut daca erai pe aceeasi nisa, dar asa, ma indoiesc!!
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Multumesc pentru incredere. Fara sa fiu subiectiv, chiar daca nu ar fi fost propunerea mea, la fel cred si eu: nu ai ce probleme sa ai pentru ca profilul siteului este cu totul altul.
Chiar daca ar fi o marca inregistrata, desi nu pare, ar putea fi probleme daca marca respectiva este cunoscuta la nivel global sau pe piata respectiva, iar cel ce inregistreaza obtine foloase necuvenite prin asocierea cu aceasta. Vezi cazul adidasinike.com care se pare ca vindea produse contrafacute sau fara acord comercial.
MondoCaffe.it vad ca nu e luat de ei, oricum.
Spor!
Domenii EMD, majoritatea doar 1 euro. Accept si schimburi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)