Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Problema Domeniu

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Angry Problema Domeniu

Salut,
    Detin domeniul adidasinike , info acum ceva vreme am primit urmatorul mail si vreau sa aflu si parerile voastre, v ati mai confruntat cu asa ceva ? Am vazut ca se pusese in discutie si la intalnirea 2 parale a lui Kidu acest aspect ...

Dear Sir/Madam:

Nike is the world’s leading sports and fitness company. Since 1971, Nike has used its NIKE trademark in connection with a broad range of athletic footwear, apparel, and equipment. Nike owns numerous registrations worldwide for its NIKE trademark, including U.S trademark registrations nos. 1,153,938; 1,214,930; 1,243,248; 1,277,066; and 978,952. Indeed, our NIKE mark is one of the world’s most famous trademarks, and is widely recognized as identifying goods and services that emanate from Nike.

It has come to our attention that you are using a domain name that contains Nike’s world-famous NIKE trademark – adidasinike , info. This name is in no way affiliated with Nike. By using Nike’s NIKE trademark, you have engaged in trademark infringement and unfair competition. In addition to this misuse of Nike’s goodwill, Nike’s valued customers will likely be confused, or believe inaccurately that Nike endorses or is otherwise connected with you and any products or services you offer. It is very important to Nike to prevent the misleading use of our valuable trademark, and to protect the public from any such confusion.

Accordingly, Nike believes that your use of the domain name constitutes trademark infringement and unfair competition, and also violates the U.S. Anticybersquatting Consumer Protection Act ("ACPA"). These laws provide for causes for injunctive relief, monetary damages and attorney’s fees. Under the ACPA, you could be liable for up to $100,000 in statutory damages. Your actions also subject you to possible actions under the Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy (“UDRP”).

Accordingly, we demand that you immediately:

1) Cease and desist from any further use of the infringing domain names and any other imitations or simulations of Nike’s name, trademarks or service marks;

2) Discontinue using Nike's trademark in your website domain name; and

3) Countersign and return to us a copy of this letter, confirming that you agree fully to comply, and are promptly complying, with the above demands. If you wish to settle this matter amicably, we must receive promptly your countersigned copy of this letter by March 28, 2012. Please fax this signed letter to NIKE Legal Grand Guard Department, 503.646.6926.

If you use, sell, or offer to sell the infringing domain names after your receipt of this notice, we will regard your actions as deliberate and willful violations of Nike's rights and the laws pointed out to you above. Until and unless we notify you in writing that this matter has been resolved, Nike reserves the right to take legal action against you without further notice.

We look forward to hearing from you.
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

nu e niciodată o idee bună să folosești mărci înregistrate în denumirea unui site, mai ales asociate cu un cuvânt cheie legat de activitatea deținătorului.

e un C&D, și sfatul meu este să "tai" imediat siteul (dacă există) și să le dai ceea ce vor, insistând că a fost o greșeală, și nu "bad faith"

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Il taiasem, acum am observat ca schimbasem din greseala si la acesta ns-urile se se reactivase, daca il parchez ? Banuiesc ca tot nu e ok, nu ?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

nu e de bine, raspunde le ca a fost o greseala ce nu se va repeta, cere stergerea domeniului de la register. nu ai alte variante. si eu si multi altii folosim branduri in domenii, cam asta e ce se poate intampla, acceptam riscul .

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Oricum o sa expire domeniu il las sa se duca, pacat de el ca avea destule cautari !

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    50
    Posturi
    408
    Putere Rep
    39

Implicit

Parcheaza-l.
    Scrie-le ca ai un prieten pe nume Adi ce are o prorecla Dasnike. Si ca mai ai doi prieteni care pot sustine asta. SI ca domeniul e luat pentru el si pana cand o sa isi faca e blog acolo, il parchezi. Si zi-le de sanatatete.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

înainte de a urma sfatul de mai sus, citește asta.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Am avut acum cateva luni aceeasi problema cu acelasi nume de domeniu dar .net.
    Am inchis site-ul fara sa stau la palavrageala prea mult cu ei, am incercat sa ii intreb ce trebuie sa fac in continuare cu domeniul (nu sa il vand lor, voiam sa stiu daca trebuie sa il transfer sau sa ceva) insa nu mi-au mai raspuns. Domeniul a ramas gol pana astazi cand mi-am adus aminte de el si l-am sters (sunt curios in cat timp va fi inregistrat iar de cineva).

Scapa de domeniul ala deoarece sanse (la orice te-ai gandi tu sa obtii) nu ai.
    le. ai grija ca nu ai voie nici sa il vinzi.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Stiu redHat, mersi de sfaturi, oricum nu mai aveam de gand sa fac nimic cu el, eram mai mult interesat de parerile voastre, tocmai pentru ca auzisem de Emil insa nu citisem nimic concret ... ms Daniel pentru articol !

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Din pacate nu poti vinde echipament sportiv pe un site cu acest domeniu. In schimb, poti sa faci orice vrei cu el. Nu trebuie sa renunti la domeniu. Da, stiu, domeniul devine inutil, in conditiile in care doreai sa vinzi echipament sportiv. Nu m-as risca sa am un asemenea domeniu nici pt impresariat sportiv, spre exemplu. Pentru ca pot invoca faptul ca te folosesti de numele Nike. Daca, in schimb, vinzi tractoare sau tablouri, poti sa folosesti domeniul fara nici o problema, si poti zambi de fiecare data cand primesti astfel de mailuri. Nike nu are drept de folosire pe orice cuvant care contine, in aceasta ordine, literele n, i, k, e.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema domeniu/site
    De Ing3ras în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th May 2012, 08:04
  2. Problema cu un domeniu
    De piciu1993 în forumul Client side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 6th July 2011, 19:40
  3. Problema cod postal ? care este problema ?
    De Guess Who în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th April 2011, 19:37
  4. Link Exchange 3 way domeniu AUTO pot oferi PR3,4 din orice domeniu
    De Iskander în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th October 2008, 13:58
  5. problema schimbare de domeniu
    De Bogdan Citoiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th February 2008, 09:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •