Buna ziua Ing3ras,
Domeniul cazarein.ro are un potential foarte bun de a fi un proiect de viitor cu un nume bun. Spun asta mai ales din perspectiva optimizarii pe care o poti face asupra link-urilor, adica in constructia lor, poti folosi metoda: "
http://www.cazarein. ro/poiana-brasov/". Optimizarea o vei realiza bineinteles dupa "cazare in poiana brasov".
Imi place numele domeniului, insa trebuie sa stii sa profiti de pe urma lui, deoarece nu este tocmai usor de retinut si nici tocmai usor de branduit. Este o expresie care pare ca nu are decat un inceput, insa nu si un sfarsit: "cazare in ...". Privind acest aspect, am mentionat cele de mai sus, deoarece oamenii interesati de calitatea informatiilor si a intregului continut prezent in proiect, vor retine mult mai usor numele doar in contextul acela: cazarein.ro/nume-localitate/. In alta circumstanta, eu unul nu i-as da prea mari sanse de reusita, pentru ca mi se pare dificil de retinut o expresie neterminata, care are rost si logica doar in cazul unei expresii de tipul "
middle-long tail".
Pe cale de consecinta, dau un plus faptului ca domeniul contine chiar 2 factori cheie calitativi in optimizare, unul foarte important, unul mai putin important, in ordine cuvintele: "cazare" si "in", motiv pentru care, in urma
seo-ului pe care il vei face, vei avea ca tinte mai mult ca sigur "cazare in
nume localitate", ceea ce este un lucru benefic. Dau un minus intregii expresii a domeniului "cazarein", dificil de retinut. Un plus pentru lungimea in litere a expresiei domeniului, precum si pentru extensia .ro. Un minus de inceput pentru posibilitatea de brandabilitate, care tinde spre 25-40% la inceput, din punctul meu de vedere.
Cam atat in acest moment ... astept feedback-ul tau si putem continua dezbaterea pe marginea acestui domeniu!