Pagina 5 din 15 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 147

Subiect: Ofer gratuit sfaturi cu privire la achizitionarea domeniilor web

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Be my guest, Adi! Ma bucur ca ai luat decizia de a participa alaturi de mine si de ceilalti colegi de pe SeoPedia in acest thread. Sper sa fie productiv pentru toti, sa invatam fiecare cat mai mult si sa reusim sa ne aplicam ideile si proiectele din online pe domenii cu adevarat bune si potrivite.

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    Ma bag si eu in seama pe topicul tau iSky, sper ca nu te superi ...
    Nisa asta de servere de email .... e suprapopulata ... iar domeniile bune/bunicele sunt luate pe toate extensiile ...
    Mai mult trebuie sa te gandesti ca numele de domeniu sa fie unul relativ scurt ... nu o sa faca nimeni email pe mycoolemailserver.com ( un exemplu aleator )

Totusi am o sugestie de domeniu pe tld .net, un domeniu pe .info si 2 exotice ...

mailinc.net
    mailware.info ( com,net si org sunt luate ) sau mailwa.re (18$ la name.com ) ( e derivatie de la software/hardware/etc )
    contactme.pro (20$ la name.com )

Eu unul as alege intre mailinc.net si contactme.pro ...
    Ok, iond, este decizia ta! Domeniul neajutam.ro este unul foarte bun, mie nu imi place foarte mult, insa este o idee buna ... suna bine, este usor de retinut si are sanse maricele sa fie un brand de rezonanta la nivel national pe aceasta nisa. Daca vrei sa mai "punem sub lupa" si alte domenii din nisa, te rog sa ma anunti si le discutam aici! Succes!

Citat Postat în original de iond Vezi Post
    Raman la neajutam.ro pe moment. Parca pare mai de gasca si brandabil zic eu.
    mymailvision.com,.net / redmailserver.com,.net / bluemailserver.com,.net / safetymailer.net / likemymail.com,.net / mailstarplus.com,.net / promailserver.net / mypromail.net / worldofmails.com,.net / worldofmail.com,.net

Imi plac foarte mult ultimele 2: worldofmails.com,.net + worldofmail.com,.net, mai ales ca sunt 2 variante, prima la plural, iar a2a la singular. "World of mail(s)" suna foarte brandabil si exprima si profesionalism! Ramane sa discutam si alte variante, dupa feedback-ul tau! Te astept!

Citat Postat în original de axa2000 Vezi Post
    O idee de domeniu pentru un server de email? Trebuie sa fie .com sau .net si sa inspire profesionalism si siguranta. Multumesc

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ma refer la un serviciu de webmail, ca sa fiu bine inteles.
    Salut Robert, bine ai venit in discutia de pe thread. Nu esti absolut deloc offtopic, esti cat se poate de ontopic cu propunerea ta de discutie.

Domeniul fotbal1x2.ro este interesant si da, are posibilitatea de a deveni un brand in timp. Din punct de vedere al citirii numelui, mie personal imi este destul de greu sa citesc si ma duce cu gandul la urmatoarea sintagma: "fotbal 1 ori 2 punct ro". Bun, trecand peste ceea ce "vad" eu legat de acest domeniu, avansand spre ideea de a dezvolta un brand real de succes la nivel national, din punctul de vedere al unui parior, numele "1x2" este foarte usor de retinut, pentru ca practic acestea sunt bet-urile cu care jongleaza zilnic atunci cand pun un pariu online ... Numele "fotbal" va fi ca un automatism, nici nu vor stii cand il vor tasta, iar "1x2" e la fel de simplu de tastat ca si fotbal, insa numai in conditiile in care utilizatorul are o experienta in nisa si are idee cu ce se mananca lumea pariurilor online. Altfel, ma indoiesc sa existe cineva, un user obisnuit care sa vrea sa se apuce de pariat pe internet si sa dea cumva de site-ul tau, cu siguranta ca ii va fi daca nu foarte greu, atunci cel putin greu sa se obisnuiasca cu denumirea si sa se prinda de la ce vine.
    Din punct de vedere SEO, domeniul este bun, deoarece contine in expresie "fotbal", probabil una din tintele tale in motoarele de cautare, pe langa "pariu", "pariuri", "rezultate" si alte tag-uri de acest gen si din aceasta nisa.
    Pe cale de consecinta, domeniul fotbal1x2.ro este unul care imi inspira mie ca utilizator obisnuit (neprofesionist in pariuri & co.) dorinta de a vedea ce reprezinta "1x2" asta si cu ce se mananca, iar unui profesionist, ii inspira ideea de siguranta, legalitate si profesionalism din partea ta ca owner si dezvoltator de proiecte online, fapt ce il motiveaza sa iti retina acest nume ca pe un brand international (sau macar national, dar BUN).

Mult succes, Robert! Astept un feedback si continuam discutia in orice directie doresti pentru studiul de caz asupra acestui domeniu!

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Poate un pic offtopic, vreau sa va cer si eu un sfat legat de un domeniu.
    Zic un pic offtopic, deoarece domeniul deja il am, dar as vrea sa va cer parerea in legatura cu posibila ridicare a unui brand.
    Proiectul se vrea a fi unul pe tema sportiva, mai precis fotbal, care va contine si o sectiune de pariuri. Domeniul este fotbal1x2.ro . Ce spuneti de sonoritatea lui? Exista sanse reale sa pot ridica un brand pe el?
    Merci in avans.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

axa2000 Guest

Implicit

Multumesc mult iSKY. pentru idei si explicatiile aferente.
    Am ales insa un nume de domeniu diferit, UrgentEmail.net, pentru ca e usor de pronuntat si suna bine si in romana si in engleza.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@iSky, merci fain pentru feedback. Aveam domeniul de ceva vreme la pastrare si m-am gandit ca merge dezvoltat ceva pe el, era pacat sa stea prafuit. Acu, ramane sa il si ridic la nivel de brand
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Avand in vedere "exemplul" de mai sus si vazand ca nu este vorba numai de achizitionare asa vrea sa mi zici si mie cum ti se pare domeniul cazarein . ro . Este brandabil ? Este ok pentru dezvoltarea unui site/portal de cazare ? Mersi !
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Inca o data multumiri iSKY.
    Apreciez explicatiile foarte elaborate si pertinente. Eu incerc sa privesc lucrurile si din punctul de vedere al "simplului utilizator". Denumirea foarte lunga impiedica (in opinia mea) ca acest domeniu sa devina brandabil. Accept ideea ca denumirea in sine indica cu exactitate ce va gasi acolo, ca accentueaza prin termenii folositi despre ce este vorba....insa odata parasit site-ul, utilizatorii cu greu isi vor aminti unde au fost. Poate gresesc in logica mea, nu am experienta foarte mare.

@robyroy
    Imi voi da si eu cu parerea de "simplu utilizator" desi am cochetat cu pariurile sportive ca si "jucator". Denumirea in sine e clar, te duce cu gandul direct la ce va gasi pe site. Insa exista aceeasi problema....va retine utilizatorul exact brandul tau? Mai mult, cand il tasteaza in browser, nu e un pic dificil: cuvant - cifra - litera - cifra? Nu vreau sa fiu Gica contra si sa te descurajez, mai ales ca iti apreciez foarte mult ideile si munca, insa cam asa vad eu lucrurile. Pentru pariorii inraiti sigur nu va fi o problema nici daca ii pui sa tasteze codul de acces la server-ele NASA, insa pentru cei ocazionali s-ar putea sa fie o mica problema.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@imagini, multumesc de feedback. Sincer, de retinut, mi se pare relativ usor. FOtbal e o denumire generica, iar 1x2 este o sintagma bine stiuta intre pariori. Pana la urma ei sunt in principal tinta mea. Si, sincer, marea majoritate a barbatilor cred ca au pariat macat o data in viata. In ceea ce priveste usurinta de a tasta direct in browser, sincer nu mi-am pus problema asta, sper sa nu fie chiar un impediment major.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Buna ziua Ing3ras,

Domeniul cazarein.ro are un potential foarte bun de a fi un proiect de viitor cu un nume bun. Spun asta mai ales din perspectiva optimizarii pe care o poti face asupra link-urilor, adica in constructia lor, poti folosi metoda: "http://www.cazarein. ro/poiana-brasov/". Optimizarea o vei realiza bineinteles dupa "cazare in poiana brasov".

Imi place numele domeniului, insa trebuie sa stii sa profiti de pe urma lui, deoarece nu este tocmai usor de retinut si nici tocmai usor de branduit. Este o expresie care pare ca nu are decat un inceput, insa nu si un sfarsit: "cazare in ...". Privind acest aspect, am mentionat cele de mai sus, deoarece oamenii interesati de calitatea informatiilor si a intregului continut prezent in proiect, vor retine mult mai usor numele doar in contextul acela: cazarein.ro/nume-localitate/. In alta circumstanta, eu unul nu i-as da prea mari sanse de reusita, pentru ca mi se pare dificil de retinut o expresie neterminata, care are rost si logica doar in cazul unei expresii de tipul "middle-long tail".

Pe cale de consecinta, dau un plus faptului ca domeniul contine chiar 2 factori cheie calitativi in optimizare, unul foarte important, unul mai putin important, in ordine cuvintele: "cazare" si "in", motiv pentru care, in urma seo-ului pe care il vei face, vei avea ca tinte mai mult ca sigur "cazare in nume localitate", ceea ce este un lucru benefic. Dau un minus intregii expresii a domeniului "cazarein", dificil de retinut. Un plus pentru lungimea in litere a expresiei domeniului, precum si pentru extensia .ro. Un minus de inceput pentru posibilitatea de brandabilitate, care tinde spre 25-40% la inceput, din punctul meu de vedere.

Cam atat in acest moment ... astept feedback-ul tau si putem continua dezbaterea pe marginea acestui domeniu!

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi Post
    Avand in vedere "exemplul" de mai sus si vazand ca nu este vorba numai de achizitionare asa vrea sa mi zici si mie cum ti se pare domeniul cazarein . ro . Este brandabil ? Este ok pentru dezvoltarea unui site/portal de cazare ? Mersi !
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

cei 2 centi ai mei: cazarein.ro e chiar ok .... logo-ul poate fi de genul: cazarein.romania ! E doar o optiune ... oricum, domeniu bun, potential mediu spre mare, spor la lucru
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Caut in continuare ponturi pentru un site pe .ro ceva gen portal-info.ro sau itbox.ro (ceva scurt, brandabil), sau as vrea o parere daca pe domeniul qpc.ro ar merge un portal de genul sau nu, si daca nu ce credeti dupa voi ca ar merge pe acel domeniu, multumesc anticipat.

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Thumbs up

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Buna ziua Ing3ras,

Domeniul cazarein.ro are un potential foarte bun de a fi un proiect de viitor cu un nume bun. Spun asta mai ales din perspectiva optimizarii pe care o poti face asupra link-urilor, adica in constructia lor, poti folosi metoda: "http://www.cazarein. ro/poiana-brasov/". Optimizarea o vei realiza bineinteles dupa "cazare in poiana brasov".

Imi place numele domeniului, insa trebuie sa stii sa profiti de pe urma lui, deoarece nu este tocmai usor de retinut si nici tocmai usor de branduit. Este o expresie care pare ca nu are decat un inceput, insa nu si un sfarsit: "cazare in ...". Privind acest aspect, am mentionat cele de mai sus, deoarece oamenii interesati de calitatea informatiilor si a intregului continut prezent in proiect, vor retine mult mai usor numele doar in contextul acela: cazarein.ro/nume-localitate/. In alta circumstanta, eu unul nu i-as da prea mari sanse de reusita, pentru ca mi se pare dificil de retinut o expresie neterminata, care are rost si logica doar in cazul unei expresii de tipul "middle-long tail".

Pe cale de consecinta, dau un plus faptului ca domeniul contine chiar 2 factori cheie calitativi in optimizare, unul foarte important, unul mai putin important, in ordine cuvintele: "cazare" si "in", motiv pentru care, in urma seo-ului pe care il vei face, vei avea ca tinte mai mult ca sigur "cazare in nume localitate", ceea ce este un lucru benefic. Dau un minus intregii expresii a domeniului "cazarein", dificil de retinut. Un plus pentru lungimea in litere a expresiei domeniului, precum si pentru extensia .ro. Un minus de inceput pentru posibilitatea de brandabilitate, care tinde spre 25-40% la inceput, din punctul meu de vedere.

Cam atat in acest moment ... astept feedback-ul tau si putem continua dezbaterea pe marginea acestui domeniu!
    Multumesc frumos pentru pareri si sfaturi !
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Pagina 5 din 15 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer gratuit 2 domenii .org
    De Popa Mihai în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th March 2012, 07:54
  2. ofer hosting Gratuit
    De donpablo în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th May 2011, 19:59
  3. Ofer gratuit 50 mb !
    De matican în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0