Pagina 6 din 15 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 147

Subiect: Ofer gratuit sfaturi cu privire la achizitionarea domeniilor web

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Buna dimineata PhoeniXman,

Am cateva sugestii despre domeniile de portal. Sper sa pot reveni si maine cu completari pentru qpc.ro, respectiv comentarii asupra domeniilor sugerate. Iata la ce m-am gandit:

2portal.ro (vezi cazul ~2parale.ro) / beportal.ro / 123on.ro / startbox.ro / ro365.ro / rom24.ro / portalon.ro / my365.ro / my24.ro / in24h.ro / superportal.ro

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Caut in continuare ponturi pentru un site pe .ro ceva gen portal-info.ro sau itbox.ro (ceva scurt, brandabil), sau as vrea o parere daca pe domeniul qpc.ro ar merge un portal de genul sau nu, si daca nu ce credeti dupa voi ca ar merge pe acel domeniu, multumesc anticipat.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Salutare.
    Am si eu nevoie de un pont pentru un site de video-uri. Ca sa iti/va fie mai usor, majoritatea, daca nu tot contentul, va fi axat pe adaugarea de videoclipuri romanesti/internationale.
    Cum keyword-urile principale sunt luate (videoclip, videoclipuri), nu mi-a ramas decat variante de genu: evideoclip.ro, evideoclipuri.com/.net
    Ar fi ok si acestea, dar poate aveti si alte idei, chiar idei de domenii brandabile, cat mai scurte si usor de retinut.
    Ma intereseaza doar tld-urile .ro/.com/.net

Mersi anticipat.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Am cateva sugestii despre domeniile de portal. Sper sa pot reveni si maine cu completari pentru qpc.ro, respectiv comentarii asupra domeniilor sugerate. Iata la ce m-am gandit:

2portal.ro (vezi cazul ~2parale.ro) / beportal.ro / 123on.ro / startbox.ro / ro365.ro / rom24.ro / portalon.ro / my365.ro / my24.ro / in24h.ro / superportal.ro
    Am gasit ceva scurt dar inca nu sunt hotarat, as fi interesat despre qpc.ro ce parere ai, si iti multumesc pentru timpul si ideiile acordate pana acum

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi Post
    Avand in vedere "exemplul" de mai sus si vazand ca nu este vorba numai de achizitionare asa vrea sa mi zici si mie cum ti se pare domeniul cazarein . ro . Este brandabil ? Este ok pentru dezvoltarea unui site/portal de cazare ? Mersi !
    salut,
    Am vazut ca ai pus domeniul CazareIn.ro la vanzare pe Bursa de domenii.
    Eu unul as incerca sa dezvolt cat mai bine treaba asta, si sfaturile lui iSKY mi se par chiar interesante.

O idee vreau si eu: ce as putea sa dezvolt pe domeniul Baiatul.com ? Ce ar merge cel mai bine? Nu blog personal... Daca cineva are vreo idee, cat si despre domeniul respectiv... O astept

O seara buna va doresc.
    Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de staycu Vezi Post
    salut,
    Eu unul as incerca sa dezvolt cat mai bine treaba asta, si sfaturile lui iSKY mi se par chiar interesante.

O idee vreau si eu: ce as putea sa dezvolt pe domeniul Baiatul.com ? Ce ar merge cel mai bine? Nu blog personal... Daca cineva are vreo idee, cat si despre domeniul respectiv... O astept

O seara buna va doresc.
    Offtopic : Staycu asta am vrut sa fac insa topicul de aici Parere site turism m-a "dezamorsat" putin
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    29

Implicit

off: @Ing3ras - ah, mersi de info

on: astept pareri despre domeniul baiatul.com

Ce as putea dezolva pe el, si cum vi se pare acest nume de domeniu.

Suma respectelor,
    Staycu
    Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.

delpi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    38
    Posturi
    458
    Putere Rep
    36

Implicit

vreau si eu un pont de domeniu pentru un site cu prognoza meteo, vremea pe 5/10 zile.... merci!

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

In primul rand buna ziua stimati colegi,

Laurentiu, am facut un mic research asupra domeniilor care te intereseaza pe tine:

Mai putin brandabile: e-videoclipuri.com + e-videoclipuri.ro / newvid.ro / videouri.ro / newclip.ro / e-clipuri.ro + eclipuri.com + e-clipuri.com / videoclick.ro

Brandabile: vidoo.ro / videeo.ro / cliip.ro / supervideo.ro / megaclip.ro / 4video.ro / onevideo.ro / vid24.ro / viid.ro / onlineclip.ro. Ramane sa imi dai un feedback si sa discutam asupra celor care prezinta mai mult interes pentru tine, dintre cele enuntate mai sus. De asemenea, daca ai alte idei, le putem pune sub lupa si pe ele!

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    Salutare.
    Am si eu nevoie de un pont pentru un site de video-uri. Ca sa iti/va fie mai usor, majoritatea, daca nu tot contentul, va fi axat pe adaugarea de videoclipuri romanesti/internationale.
    Cum keyword-urile principale sunt luate (videoclip, videoclipuri), nu mi-a ramas decat variante de genu: evideoclip.ro, evideoclipuri.com/.net
    Ar fi ok si acestea, dar poate aveti si alte idei, chiar idei de domenii brandabile, cat mai scurte si usor de retinut.
    Ma intereseaza doar tld-urile .ro/.com/.net

Mersi anticipat.
    Phoenix, qpc.ro este un domeniu romanesc scurt, care pentru mine personal nu semnifica prea multe. In primul rand, gandeste-te ca ai alaturate primele 2 caractere ale sale ce sunt consoane ... Suna rau! Insa, fiind atat de scurt poti dezvolta proiectul pe care il doreai tu, deoarece are plusul ca se poate retine relativ usor si este usor de tastat in browser. Un alt plus il reprezinta de asemenea posibilitatea de a crea foarte usor si frumos subdomenii de genul subdomeniu.qpc.ro, de care poate vei avea nevoie in dezvoltarea ideii tale. Succes!

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Am gasit ceva scurt dar inca nu sunt hotarat, as fi interesat despre qpc.ro ce parere ai, si iti multumesc pentru timpul si ideiile acordate pana acum
    Staycu, domeniul baiatul.com poate fi dezvoltat in mai multe directii. Eu m-am gandit la urmatoarele:

1. un website cu care sa poti face un top de fotografii cu baieti (simpatici, evident )
    2. un website in care sa oferi informatii despre viata baietilor si a barbatilor in general, un portal complex cu chestiuni de interes ale sexului masculin
    3. un website care sa prezinti "baiatul de zi cu zi" in mediul sau ... un blog in care baietii pot adauga ceea ce fac ei in fiecare zi, in cartier, in orasul lor, etc.

Citat Postat în original de staycu Vezi Post
    salut,

O seara buna va doresc.
    Delpi, urmatoarele domenii exact match ar fi disponobile:

vremeape5zile.com / vremeape10zile.net / vremea10zile.net

Din punctul meu de vedere toate aceste domenii sunt bune, mai ales ca sunt exact match, adica, ceea ce te intereseaza probabil sa dezvolti ulterior! Succes!
    Citat Postat în original de delpi Vezi Post
    vreau si eu un pont de domeniu pentru un site cu prognoza meteo, vremea pe 5/10 zile.... merci!

delpi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    38
    Posturi
    458
    Putere Rep
    36

Implicit

merci mult isky .

la vremea10zile.net m`am gandit si eu..... chiar am vrut sa-l inregistrez mai devreme. Ma gandeam totusi si la vremea10.net .
    dupa parerea ta, care e mai ok, vremea10zile.net sau vremea10.net

merci

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Categoric vremea10zile.net, deoarece are in continutul frazei ceea ce te intereseaza cand ii vei face optimizarea pentru motoarele de cautare, respectiv "vremea" + numarul de zile + "zile".

Citat Postat în original de delpi Vezi Post
    merci mult isky .

la vremea10zile.net m`am gandit si eu..... chiar am vrut sa-l inregistrez mai devreme. Ma gandeam totusi si la vremea10.net .
    dupa parerea ta, care e mai ok, vremea10zile.net sau vremea10.net

merci

Pagina 6 din 15 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer gratuit 2 domenii .org
    De Popa Mihai în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th March 2012, 07:54
  2. ofer hosting Gratuit
    De donpablo în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th May 2011, 19:59
  3. Ofer gratuit 50 mb !
    De matican în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0