cei 2 centi ai mei: cazarein.ro e chiar ok .... logo-ul poate fi de genul: cazarein.romania ! E doar o optiune ... oricum, domeniu bun, potential mediu spre mare, spor la lucru![]()
cei 2 centi ai mei: cazarein.ro e chiar ok .... logo-ul poate fi de genul: cazarein.romania ! E doar o optiune ... oricum, domeniu bun, potential mediu spre mare, spor la lucru![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Caut in continuare ponturi pentru un site pe .ro ceva gen portal-info.ro sau itbox.ro (ceva scurt, brandabil), sau as vrea o parere daca pe domeniul qpc.ro ar merge un portal de genul sau nu, si daca nu ce credeti dupa voi ca ar merge pe acel domeniu, multumesc anticipat.
Buna dimineata PhoeniXman,
Am cateva sugestii despre domeniile de portal. Sper sa pot reveni si maine cu completari pentru qpc.ro, respectiv comentarii asupra domeniilor sugerate. Iata la ce m-am gandit:
2portal.ro (vezi cazul ~2parale.ro) / beportal.ro / 123on.ro / startbox.ro / ro365.ro / rom24.ro / portalon.ro / my365.ro / my24.ro / in24h.ro / superportal.ro
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Salutare.
Am si eu nevoie de un pont pentru un site de video-uri. Ca sa iti/va fie mai usor, majoritatea, daca nu tot contentul, va fi axat pe adaugarea de videoclipuri romanesti/internationale.
Cum keyword-urile principale sunt luate (videoclip, videoclipuri), nu mi-a ramas decat variante de genu: evideoclip.ro, evideoclipuri.com/.net
Ar fi ok si acestea, dar poate aveti si alte idei, chiar idei de domenii brandabile, cat mai scurte si usor de retinut.
Ma intereseaza doar tld-urile .ro/.com/.net
Mersi anticipat.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Am gasit ceva scurt dar inca nu sunt hotarat, as fi interesat despre qpc.ro ce parere ai, si iti multumesc pentru timpul si ideiile acordate pana acumAm cateva sugestii despre domeniile de portal. Sper sa pot reveni si maine cu completari pentru qpc.ro, respectiv comentarii asupra domeniilor sugerate. Iata la ce m-am gandit:
2portal.ro (vezi cazul ~2parale.ro) / beportal.ro / 123on.ro / startbox.ro / ro365.ro / rom24.ro / portalon.ro / my365.ro / my24.ro / in24h.ro / superportal.ro![]()
off: @Ing3ras - ah, mersi de info
on: astept pareri despre domeniul baiatul.com
Ce as putea dezolva pe el, si cum vi se pare acest nume de domeniu.
Suma respectelor,
Staycu
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
vreau si eu un pont de domeniu pentru un site cu prognoza meteo, vremea pe 5/10 zile.... merci!
In primul rand buna ziua stimati colegi,
Laurentiu, am facut un mic research asupra domeniilor care te intereseaza pe tine:
Mai putin brandabile: e-videoclipuri.com + e-videoclipuri.ro / newvid.ro / videouri.ro / newclip.ro / e-clipuri.ro + eclipuri.com + e-clipuri.com / videoclick.ro
Brandabile: vidoo.ro / videeo.ro / cliip.ro / supervideo.ro / megaclip.ro / 4video.ro / onevideo.ro / vid24.ro / viid.ro / onlineclip.ro. Ramane sa imi dai un feedback si sa discutam asupra celor care prezinta mai mult interes pentru tine, dintre cele enuntate mai sus. De asemenea, daca ai alte idei, le putem pune sub lupa si pe ele!
Phoenix, qpc.ro este un domeniu romanesc scurt, care pentru mine personal nu semnifica prea multe. In primul rand, gandeste-te ca ai alaturate primele 2 caractere ale sale ce sunt consoane ... Suna rau! Insa, fiind atat de scurt poti dezvolta proiectul pe care il doreai tu, deoarece are plusul ca se poate retine relativ usor si este usor de tastat in browser. Un alt plus il reprezinta de asemenea posibilitatea de a crea foarte usor si frumos subdomenii de genul subdomeniu.qpc.ro, de care poate vei avea nevoie in dezvoltarea ideii tale. Succes!
Staycu, domeniul baiatul.com poate fi dezvoltat in mai multe directii. Eu m-am gandit la urmatoarele:
1. un website cu care sa poti face un top de fotografii cu baieti (simpatici, evident)
2. un website in care sa oferi informatii despre viata baietilor si a barbatilor in general, un portal complex cu chestiuni de interes ale sexului masculin
3. un website care sa prezinti "baiatul de zi cu zi" in mediul sau ... un blog in care baietii pot adauga ceea ce fac ei in fiecare zi, in cartier, in orasul lor, etc.
Delpi, urmatoarele domenii exact match ar fi disponobile:
vremeape5zile.com / vremeape10zile.net / vremea10zile.net
Din punctul meu de vedere toate aceste domenii sunt bune, mai ales ca sunt exact match, adica, ceea ce te intereseaza probabil sa dezvolti ulterior!Succes!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Variantele cu e-videoclipuri.com/.ro le exclud...am evideoclipuri.com liber, deci nu cred ca are rost sa mai pun o cratima in link..ingreuneaza mult memorarea sa.
Din variantele enuntate de tine, imi plac urmatoarele: videoclick.ro, 4video.ro, newclip.ro si megaclip.ro + evideoclipuri.com pe care il aveam si eu in minte...Eu am sa mai fac un research si revin si cu alte 3-4 variante pe care le consider atractive...sper ca pana la finele saptamanii sa ma decid asupra unui domeniu.
Mersi fain pentru timpul acordat. Numai bine.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)