articole-online.net este de vanzare (domeniul)
valabil pana la 11.2012 cumparat de la despregazduire.ro, cost de reinoire 7.99
are pr 2
pret 15 euro paypal.
articole-online.net este de vanzare (domeniul)
valabil pana la 11.2012 cumparat de la despregazduire.ro, cost de reinoire 7.99
are pr 2
pret 15 euro paypal.
pentru curiozitatea mea, cu continutul ce se intampla?
E a doua sau a treia oara cand e hackuit(sau asta a fost doar odata, dar a mai un site hackuit). Cam grele sa-l vinzi asa... daca cineva are ce are cu aceste site-uri
.
cam "grele" gramaticile astea... oricum v-as ruga sa nu mai comentati off-topic. Multumesc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Postez aici, pentru ca nu stiu unde as mai putea face asta (ma refer la categorie)
Am facut acest anunt, de vanzare a unui domeniu, cu scopul de a-l VINDE nu de a intra in polimici cu diversi.
Astazi m-am trezi cu "minusuri" sa zic asa la reputatie si cu mesaje simpatice gen "ai incercat si tu sa dai un tun de gainar, nu?" fara a face absolut nimic. postez...raspund la o intrebare...si ma trezesc cu asta.
As dori sa stiu si eu (eventual de la un moderator sau un membru mai experimentat) cum as putea sa aflu cine lasa asemenea mesaje (sa-l intreb de ce, nu de altceva) si daca lucrurile astea sunt normale.
repet: vreau doar sa vand un domeniu si atat. nu ma cert cu nimeni, nu agases pe nimeni.
vandut. se poate inchide.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)