nu, n-ar merge, pentru că s-ar ajunge într-un final aici.
dacă pui un site acolo care aduce profit de pe urma mărcii înregistrate, ai ce pierde.
domeniul, clar, și poate nu neapărat daune materiale (rar se întâmplă, a se citi postul de aici), dar dacă pierzi la WIPO o dată și ești catalogat ca "cybersquatter", e posibil să pierzi mult mai ușor a doua oară un domeniu pe care poate în mod normal nu l-ai pierde (și te expui inutil)
nu stiu daca o sa sa am, am vazut ca multe tld-uri din europa sunt la vanzare... si altele care fac redirect catre nintendo.
habar am.. nu am ce pierde.
bibliotecamea.info
vinepresa.info
atunci cum iti explici ca urmatoarele domenii sunt la vanzare pe sedo?
wii.org.uk -
wii.net
wii.tv
wii.us
wii.biz
wii.in
adica noi romanii suntem mai fraieri sau cum?
nu e obligatoriu să vină să=ți ia domeniul, dar dacă vor, îl pot lua oricând, cât timp sunt îndeplinite cele 3 condiții.
uite aici sau aici1. The domain name is identical or confusingly similar to a trademark or service mark in which the complainant has rights; and
2. The respondent has no rights or legitimate interests in respect of the domain name; and
3. The domain name has been registered and is being used in bad faith.
ms Daniel, ai dreptate, ce pot sa mai zic.
Mi-ai luat tot cheful
so, intrebare ce naiba pot sa mai fac cu el, daca tot l-am luat...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
intersant articolul, o fi vorba de mango ? pentru ca l-am ratat dintr-o prostie- si am vazut ca l-au pus pe bursade domenii la 15000eur
![]()
Eu chiar nu stiu de ce va ingramaditi sa cumparati marci inregistrate (ca wii).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)