Am observat ca 1and1 ofera info la 0.99$. La cat timp pot migra cu ele catre Godaddy sau MxHost? Se migreaza usor de la ei?
Am observat ca 1and1 ofera info la 0.99$. La cat timp pot migra cu ele catre Godaddy sau MxHost? Se migreaza usor de la ei?
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
err... de ce nu iti ieri direct la godaddy cu 0.49 ?
V-am mai zis, daca nu sunteti atenti![]()
de 3 ore ma chinui cu aceasta metoda [ sau asemanatoare ] si inca nu am reusit sa raman in cos doar cu info... cand dau delete la org imi pleaca si info si biz]
Later edit... daca com e luat deja merge? Mie imi pune cu aste pe langa info si Ca sau alte balarii
Imi place sa Joc Zuma
am testat acu, merge
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 10th November 2011 la 21:40.
cei de la 1and1 vindeau la 0.99 si .com ! Este o pagina nu ( foarte usor de gasit ) pe pagina site-ului dar este posibil.
era fix pe prima pagina promotia, dar nu mai e valabil, acum au .info
Multumesc Kidule pentru suportul prin messenger, Ti-as mai da inca un +1 , poate doar la Google ca pe forum nu mai pot
Pentru 1$ com la 1&1 imi poti da cateva detalii.... am si vreo 10 com-uri pregatite in lista pe langa 100 de info ..
Imi place sa Joc Zuma
Cei de la 1and1 iti inreg. domeniul la 48 ore dupa ce ai platit. Am patit eu...pana sa treaca alea 48 ore deja-l luasem din alta parte, aveam urgent nevoie de el, iar banii au ramas la ei. (1$ nu e mult dar...)
in progress...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)