Am un blog personal nou.
nici de pe al meu nu a mers![]()
Ultima modificare făcută de matei; 23rd September 2011 la 13:00. Motiv: ca nu mi-a fost lene sa apas edit
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Namecheap.com 1,99 USD .com, .net , .org
Da "Like" pe pagina lor de Facebook: http://www.facebook.com/NameCheap si ai sansa de a inregistra sau transfera un domeniu pe 1,99 USD
Conditie: 10.000 noi fani sa dea "Like" pe Facebook pana pe 4 octombrie.
Pana in clipa postului s-au dat deja 5.045 noi "like-uri".
--A mai fost postat de Vali--
Godaddy domenii de la 4,95 USD , pana la 3 domenii .com de cont
cupon: gofx4004ca
Domenii info la $0.49 (@godaddy ), un pic tricky, nu este o oferta publica.
Gasiti domenii ce au tld liber info + org/net/us/com, adaugati in cos domeniul org/net/us/com, alegeti 1 an si veti avea imediat optiunea sa adaugati si acelasi keyword .info la 0.49. Bifati, va aparea in cos si domeniul .info, apoi dati delete la domeniul initial org/net/us/com. Ramane de plata doar domeniul .info . Atentie, minim 2 domenii pentru a putea confirma o comanda.
Exemplu concret:
cautati COSTUMEXXL.COM, adaugati in cos, bifati in dreapta ON SALE! COSTUMEXXL.INFO $0.49, imediat va aparea in cos si COSTUMEXXL.INFO . Acum dati delete la COSTUMEXXL.COM.
repetati de voie![]()
Godaddy.com
pret: 5,99 USD (la care se adauga taxa ICANN 0,18 USD)
cupon: 50Million
pana 5 domenii de utilizator
Domenii .US la doar 1.99$ la Namecheap
Cupon: BEPATRIOTIC
Detalii: http://www.namecheap.com/promos/2011...just-1-99.aspx
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
cupon pt renew la info la un pret mai mic decat cel de lista ?
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Pentru Godaddy incearca:
reducere de 31%
gdz952c
gdz952g
gdz937pl
gdz937a
reducere 30%
gdz926a
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)