Salutare,
vand domeniu Emisiuni.net - il cumparasem pentru cineva, dar nu-l mai vrea persoana respectiva.
pretul este de 8 euro, plata prin Paypal.
Record expires on 2012/05/10 UTC
Record created on 2011/05/10 UTC
Regards!
Salutare,
vand domeniu Emisiuni.net - il cumparasem pentru cineva, dar nu-l mai vrea persoana respectiva.
pretul este de 8 euro, plata prin Paypal.
Record expires on 2012/05/10 UTC
Record created on 2011/05/10 UTC
Regards!
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Anuntul este inca valabil,
se adauga si content-ul site-ului... deci practic dau site-ul asa cum este in starea actuala.
pret 600 euro
Sper ca daca il vinzi, viitorul nu va scoate link-urile.
Sau bannerele![]()
Inca la vanzare Emisiuni.net
Pr 1
Peste 2500 pagini indexate in Google
Peste 9000 vizitatori unici/zi
90% vin din Google
PRET: 1000 Euro (ca sa nu primesc "n"-spe mii de pm-uri...) si predarea se face personal in Brasov sau via INTERNET...
Plata: doar Transfer bancar la BCR (cont in Euro) !
Metoda monetizare: publicitate proprie
@ Buta Paul si Cristi - nu le va scoate, ca altfel nu are ce sa mai montizeze![]()
Site-ul a scazut la PR 0 insa vizitatorii unici au crescut.
Noul pret este de 600 Euro, valabil doar luna asta.
iata si cateva ps-uri cu cateva statistici ale site-ului
pentru alte intrebari, sunt deschis in da raspunsuri.
Sarbatori Fericite va doresc!
Scuze de mesajul intarziat dar nu am observat reply`ul tau.
Pai am pus print screen cu statistica pe ultimele 6 luni si un ps cu ultimele vizite venite pe site.
Folosesc GTOP la contorizare, dar au fost cateva zile probleme cu serverul lor, si abia de luni vad ca si-a revenit Gtop-ul, sau de marti, nu mai tin minte exact.
iata un ps cu vizitatorii pe ultimele zile.
Daca vreti si alte detalii, imi spuneti si le postez
O seara buna sa aveti.
O mica precizare, site-ul a fost penalizat si de aceea are PR 0, stiu despre ce vorbesc. Cat despre pretul sau cred ca ar trebui sa detaliezi veniturile sale pentru ca atunci cand vrei sa vinzi un site tu trebuie sa-ti pui "pe taraba" oferta iar cumparatorul va alege. Spor!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Da, posibil ca site-ul sa fi fost penalizat si i-a scazut PR-ul, insa mentionez ca:
site-ul a luat pr 1 in 2012, la ultimul update cel din februarie sau cand a fost, si dupa cateva zile, a scazut la pr 0. ma gandesc eu, sa nu fi fost o greseala a celor de la Google, pentru ca dupa cum vedeti si voi, site-ul nu este deloc promovat, nu am link-uri spre el...
Veniturile site-ului depasesc 70 E/luna, ajung si la 150, luna trecuta am scos in jur de 230 euro din el.
Preturile la bannere pleaca de la 7 euro (cele de 125 / 150x250) si ajung la 25 Euro si chiar 100 euro pop-up.
Adsense nu merge pe el, seriale, emisiuni, tv online deci... no way. Am avut Ads pe el, dar a fost banat si tocmai de aceea am ales sa vand publicitate, pentru ca din programele de afilieri sau ca publisher nu mi-a convenit. Mai mult iei teapa, se imbogatesc altii pe urma ta
Am dat cateva detalii aici, insa daca aveti si alte intrebari, am spus, pot raspunde fara probleme.
Am si telefon, daca sunteti din Bv ne putem intalni la o cafeluta sa discutam...samd.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)