Bai baieti, uite cam cum sta treaba. In vecii vecilor, nici macar unul dintre noi nu va prinde in drop un domeniu bun, .ro.
Am reclamat ca inregistrate pe date false peste 10 domenii .ro de-a lungul timpului, domenii de care doar eu stiam, si la care s-a schimbat brusc whoisul pe alte date.
Desi entitatea care le inregistrase nu exista din punct de vedere juridic, si desi adusesem dovezi de la camerele de comert ale tarilor respective (gen China sa zicem).
Punem pariu la orice ora, si pe orice miza decenta ca in momentul in care apare in PendingDelete un .ro interesant (nu ma refer la domenii de 2 lei gen avatare, etnobotanice sau coclauri), el va ajunge la aceasi entitate.
Toti domainerii care cunosc cat de cat .ro ca zona stiu, dar nimeni nu spune public ce stie. Si mai punem pariu ca pana in 2020 nu vedem plata anuala la .ro pur si simplu pentru ca interesele interne sunt colosale.
Da, poti sa prinzi pisica.ro care se sterge, sau carti vizita. Cand vine insa vorba de ceva cu valoare comerciala, the game is on.
Si outsiderii sunt outsideri.
Chestia asta nu e noua, si cam toata lumea o stie. Dateaza de prin '95. Insa inca merge se pare.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein