In cazul in care nu stiti apar domeniile .CO
Ce parere aveti ?
In cazul in care nu stiti apar domeniile .CO
Ce parere aveti ?
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
O sa fie foarte cautate pentru typo's
Interesant thread .
Unele ccTLD precum tv si me au avut succes, altele nu ( cm de exemplu , desi poate e cam devreme pentru o concluzie finala )
Eu cred ca tv si me au avut succes pentru faptul ca tld-ul a functionat , la un nivel explicit , ca o completare/intarire a semnificatiei ( mesajului ) keywordului .
Co poate indeplini acelasi rol , dar la nivel sugestiv ( co - company ) , ceea ce ii da sanse de succes dar nu mai mari decat tv si probabil nici me .
Domenii precum software.co ( deoarece sugereaza software company ) vor valora cu siguranta mult chiar daca keywordul este in alta limba decat cea a tarii ccTLd-ului ( spaniola in acest caz ).
Asta e parerea mea .
Ultima modificare făcută de Broscoi; 20th July 2010 la 11:51.
Pentru optimizare pe google.ro credeti ca vor fi bune ?
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan poate ca nu ( la nivelul unui .ro ), dar eu cred ca cei de la Google se vor orienta in functie de useri si se vor adapta in a reconsidera unele ccTLd in ceea ce priveste rolul lor international . Daca nu ,vor profita altii de acesta schimbare .
A mai scris si Dragos despre asta doar ca pana si el a facut un typo si a scris DO, in loc de CO.
Legat de aparitia lor.. ce e bun e luat deja (ex e.co -asta da licitatie)
Ultima modificare făcută de haos; 20th July 2010 la 23:43. Motiv: Update
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Un scurt update: In Google WebMaster Tools nu poti seta zona geografica a domeniilor .CO ( cum poti face la .com,.net.,.biz ) .. e implicit Columbia ( era de asteptat ) .. ceea ce creaza un anume dezavantaj pentru orice alta tara ..
Eu nu cred ca poti construi ceva serios pe .co daca nu ai si domeniul corespunzator pe .com
Daca as vedea undeva scris domeniul nume.co primul meu gand ar fi ca e scris gresit si ca a vrut sa scrie .com Presupun ca asa o sa gandeasca si majoritatea userilor pana afla de existenta extensiei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)