Postat în original de
Emil
Daniel, nu
cine decide e important. Important e unde ajung banii. Si ce ti se factureaza. Sau mai bine spus, de cine ti se factureaza

Corect.
Ati fost vreodata la ICI ? Pentru cei care nu au fost, o scurta descriere: de la poarta pana la orice angajat sunt 2 tipuri de bugetari: batranei (+ 50) sau tinerei (<25 ani) angajati cu pile. Iar in cele 3 ocazii cand am fost, orice discutie legata de net, era un subiect foarte interesant pentru ei, ceva nou
) Toate birourile pline de libertatea si ring, iar netu la fel, cred ca majoritatea au homepage libertatea sau cancan.
nu exagerez
Deci ce pretentii aveti de la o asa institutie?
Daca e ceva de "combinat" se face de catre cei care au habar, oricum restu nu realizeaza ce se intampla. Bani se duc unde vor ei, se factureaza cum vor ei.
Daca ai nevoie de o informatie, e jale, ti se respunde "clar", 60 de zile, hartii, cereri, aprobari, domnul director, nu avem astfel de informatii...........
Deci, uitati ideea cum ca "rotld se va schimba". Never ever! Nu are nimeni interes, sunt multi bani in joc, iar de catva ani, s-au prins si cu domeniile, asa ca nu exista interes de schimbare!
Oricum eu nu mai apreciez domeniile .ro. Din punct de vedere seo, nu conteaza, iar ca brand, mai greu cu romania. Plus ca la ce preturi se vehiculeaza, e mai ieftin un .net sau .com si mai usor de achizitionat. Nu Emil?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.