Nu impartasesc opinia ta . Despre comportamentul eKeyword nu ma pronunt pentru ca nu am o experienta in acest sens , dar in ceea ce priveste restul afirmatiilor am cateva observatii :
1.In foarte multe cazuri ,keyword.org este sub KeywordOnline.com si/sau eKeyword.com . Extensia este foarte importanta in numele unui domeniului , iar un com e com iar org e mult sub . Uneori volumul de cautari e chiar mai mare pentru keyword online decat pentru keyword . Nu mai vorbesc de cati se vor uita chioras in Romania cand vor vedea .org . Chiar si tu ai alege MagazinOnline.com fata de Magazin.org . Eu as alege si eMagazin.com inaintea lui Magazin.org . Singurul avantaj al lui magazin.org ar fi ca e mai scurt .
2. Una din functiile principale ale numelui de domeniu , ba chiar principalul rol al numelui domeniilor ( daca e sa ne luam dupa rezultatul chestionarului initiat chiar de mine intr-un alt thread ) este brandabilitatea . Asadar in marea majoritatea a cazurilor este cazul sa ne batem capul cu extensia si numele .
3. Din punct de vedere strict tehnic , redirectul de la domeniul zis brandabil la cel pentru SERP , este o solutie , dar are , in opinia mea , dezavantajul de a nemultumi unii useri care se vad dupa cateva pagini "pe un alt site " . Asta la brand dauneaza .

Răspunde cu citat