@c_n_m recunosc ca este totusi o facilitata buna aceasta de a cumpara domeniul pe caiet de la registrant dar ce treaba are ROTLD. E riscul registrantului .
Daca ROTLD a primit o cerere de inregistrare a unui domeniu de la registrant ii va da curs si va lua banii de la REGISTRANT nu de la mine client. E datoria registrantului catre ROTLD. Ceea ce spui tu tine de moralitate doar ca in atatia ani eu nu prea mai tin cont de asa ceva.
Actele sant cele care vorbesc atunci cand exista o disputa. Si in cazul asta in actele domeniului eram eu nu registrantul. In cazul asta numai EU puteam face o cerere de stergere a domeniului.
Daca registrantul s-a dus la ROTLD cu cererea de stergere a domeniului ca nu poate identifica in sistem tranzactia , ROTLD ar fi trebui sa-i raspunda sec. "Si eu ce sa fac acum . In acte la noi la ROTLD nu esti tu proprietar ca poti depune cererea"
Sau daca nu registrantul sa ma anunte atunci cand inregistrez domeniul ca daca el nu plateste in 30 de zile eu imi pierd dreptul de folosinta al domeniului. Dar nici registrantul si nici ROTLD nu te anunta undeva in mod explicit de asa ceva.
Later
Am dat telefon la banca si intr-adevar se pare ca pe cardul cu care am incercat cumpararea domeniului nu apare nici o trazactie. Registrantul are dreptate. Nu si-a primit banii pentru acel domeniu. Ori firma ce a procesat cardul a dat chix ori eu n-am fost atent la statusul trazactiei si am trecut rapid mai departe ceea se intampla de fiecare data.
Dar problema de fond ramane.
ROTLD are niste practici ciudate. Mi s-a spus ca abia dupa ce registrantul plateste catre rotld domeniul va fi intra in totalitate in posesia ta. ( ceea ce a spus si @haos mai sus si are dreptate )
Registrantii dupa cate am inteles fac plata la luna catre RNC asa ca in aceasta luna domeniul respectiv poate fi sters oricand.
Si mai e ciudat faptul ca ROTLD si registrantii merg la intelegere amiabila , intelegeri verbale ceea ce nu mi se pare normal.

Răspunde cu citat
Pe numele meu dar doar cu numele