Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Stergere abuziva a unui domeniu .ro?

Afișare hibrid

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

@c_n_m recunosc ca este totusi o facilitata buna aceasta de a cumpara domeniul pe caiet de la registrant dar ce treaba are ROTLD. E riscul registrantului .
    Daca ROTLD a primit o cerere de inregistrare a unui domeniu de la registrant ii va da curs si va lua banii de la REGISTRANT nu de la mine client. E datoria registrantului catre ROTLD. Ceea ce spui tu tine de moralitate doar ca in atatia ani eu nu prea mai tin cont de asa ceva.
    Actele sant cele care vorbesc atunci cand exista o disputa. Si in cazul asta in actele domeniului eram eu nu registrantul. In cazul asta numai EU puteam face o cerere de stergere a domeniului.
    Daca registrantul s-a dus la ROTLD cu cererea de stergere a domeniului ca nu poate identifica in sistem tranzactia , ROTLD ar fi trebui sa-i raspunda sec. "Si eu ce sa fac acum . In acte la noi la ROTLD nu esti tu proprietar ca poti depune cererea"
    Sau daca nu registrantul sa ma anunte atunci cand inregistrez domeniul ca daca el nu plateste in 30 de zile eu imi pierd dreptul de folosinta al domeniului. Dar nici registrantul si nici ROTLD nu te anunta undeva in mod explicit de asa ceva.

Later
    Am dat telefon la banca si intr-adevar se pare ca pe cardul cu care am incercat cumpararea domeniului nu apare nici o trazactie. Registrantul are dreptate. Nu si-a primit banii pentru acel domeniu. Ori firma ce a procesat cardul a dat chix ori eu n-am fost atent la statusul trazactiei si am trecut rapid mai departe ceea se intampla de fiecare data.
    Dar problema de fond ramane.
    ROTLD are niste practici ciudate. Mi s-a spus ca abia dupa ce registrantul plateste catre rotld domeniul va fi intra in totalitate in posesia ta. ( ceea ce a spus si @haos mai sus si are dreptate )
    Registrantii dupa cate am inteles fac plata la luna catre RNC asa ca in aceasta luna domeniul respectiv poate fi sters oricand.
    Si mai e ciudat faptul ca ROTLD si registrantii merg la intelegere amiabila , intelegeri verbale ceea ce nu mi se pare normal.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 7th February 2011 la 19:18.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Pe viitor fii mai atent la confirmarea platii, daca ai confirmarea platii poti sa dai peste nas la oricine. Cat despre intelegeri, nu e nico problema cu RoTLD, majoritatea vanzatorilor si revanzatorilor din intreaga lume au intelegeri, asta e inima comertului, la urma urmei e vorba de bani in toata treaba asta. Altele sunt invartelile la RoTLD, roaga-te sa nu dai peste ele
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Lasa-ma ca am rezolvat problema pana la urma. Dar m-au trecut toate apele si n-am crezut ca se poate asa ceva. Pe numele meu dar doar cu numele Drepturile de orice fel sant detinute de altii

Am vorbit cu registrantul. Mi-au spus ca incercarea mea de atunci nu-si dau seama de ce dar a fost un rateu.
    Ei au tinut cont ca sant client vechi si nu am avut vreodata probleme cu platile si au depus demersurile de inregistrare a domeniului asteptand plata apoi.
    Adica pana la urma am luat asa cum ziceam mai sus domeniul pe caiet
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 7th February 2011 la 19:51.

Adrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    5th September 2006
    Locaţie
    Bistrita
    Posturi
    86
    Putere Rep
    41

Implicit

Daca s-a facut plata ar trebui sa ai un extras de cont sau macar o chitanta pe care sa scrie numarul de factura platit, e foarte simplu
    Adrian - MXHOST

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Dar daca nu ai facut plata si ti s-a parut doar?
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Dar daca nu ai facut plata si ti s-a parut doar?
    Pai pana la urma chiar si asa daca nu am facut. Daca acel domeniu a fost inregistrat ca eu fiind proprietar ce treaba ar avea ROTLD cu discutiile despre plata intre mine si registrar.
    E vorba de principiu. ROTLD merge pe buna credinta a registrantilor?

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Tu o tii pe a ta, cu vina RoTLD si nu vrei deloc sa asculti si parerile celor care ti-au zis ca RoTLD nu are nicio vina si nicio legatura cu treaba asta.

Daca ROTLD a primit o cerere de inregistrare a unui domeniu de la registrant ii va da curs si va lua banii de la REGISTRANT nu de la mine client.
    Gresit. Registrantul a platit in avans un numar de domenii, NU plateste acele domenii DUPA ce sunt inregistrate.

Fiecare partener RoTLD plateste in avans un anumit numar de domenii, pe care poate sa le inregistreze oricand. Fiecare partener are o zona de acces la RoTLD unde inregistreaza domeniile. RoTLD nu are nicio treaba cu asta, atat timp cat un anumit nr de domenii a fost achitat in avans. Tie firma respectiva iti poate inregistra oricand un domeniu chiar daca nu a primit plata, pt ca poate sterge din cont domeniul si sa anuleze inregistrarea (daca de ex. sunt probleme cu plata, cum a fost in cazul tau).

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Ehhh @Netul cateodata sant mai greu de cap
    Oricum e bine de stiut de acum inainte. E un lucru la care nu m-as fi asteptat sa se poata intampla.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Numele unui domeniu
    De daemonic în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th March 2011, 17:23
  2. Intrebare Stergere Link - Doresc Sfatul unui expert
    De sergiuliano în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd November 2010, 23:09
  3. Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th January 2010, 01:21
  4. Denumirea Unui Domeniu
    De dbk în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 00:07
  5. Parcarea unui domeniu
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd September 2008, 14:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •