pe bursa in general obtii preturi mai mari, 15k nu cred ca ii da nimeni, dar 3-4k poate sa obtina.
pe bursa in general obtii preturi mai mari, 15k nu cred ca ii da nimeni, dar 3-4k poate sa obtina.
100$? sa inteleg ca daca tu aveai domeniul asta il dadeai cu 100$? Nu inteleg de ce pun unii niste preturi doar de dragul de a fi puse. Ideea acestui topic e de a primi (eventual) o estimare cat mai realista, din partea unor persoane care se pricep. Daca tu zici ca domeniul ala valoreaza doar 100$, m-am lamurit
Signatura lipsa
Dupa parerea mea in jur de 1000-2000euro, brandabil, dar, la un moment dat cel care va face un proiect pe acest domeniu va ajunge sa piarda vizitatori in favoarea altor tld-uri, jocuri.ro, .com , .net , clar va fi o investitie nu prea buna.Cam care credeti ca ar fi valoarea reala a acestui domeniu ( sa zicem fara continut si script, ca ce e acolo e egal cu 0 ) deoarece calculele mele dau o cu totu alta cifra ... ( stiu ... omu poata sa ceara cat vrea ... ) dar de dragul exercitiului as fi curios de valoarea lui.
Si eu aveam in cap ~ 1000 - 2000 euro dar eram curios si de parerea altora ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Creca unele valoreaza mai mult din ce spuneti voi sum gen 20,30 de euro.Nimeni nu vinde pentru astfel de sume doar asa ca nare ce face cu ele...Si site-urile bune nu prea se vand si cand se vand costa ...
Sunt siteuri de exemplu la jocuri care au trafic mult chiar daca nu sunt top 10 pe google...sa zicem ca,castiga 1000 de euro din reclame..pe luna .Vrea sa i-l vanda,tu zici ca valoreaza 2000 E.Dar cand vinzi ceva se calculeaza profit pe ultimu an sau ultimi 3 ani.Nu poti face bani fara bani..
Aici vorbim strict de un domeniu, NU de un website. Acolo sunt mult mai multe criterii de evaluare.
Și pentru cine nu le știe deja, uitati aici câteva prețuri de domenii .biz VÂNDUTE și la ce sume: sport.biz $13,603, email.biz $12,160, car.biz $11,900, cards.biz $11,750, loan.biz $11,350, foods.biz $11,350. Nu o să se poată compara jocuri .biz la potențial economic cu acestea, indiferent ce ar spune cineva.
Daca tot vorbiti despre .biz vreau sa pun si eu in discutie un appraisal pentru cateva .biz-uri din portofoliu:
1. firme.biz
2. banci.biz
3. carti.biz
4. reviste.biz
5. poze.biz
6. constructii.biz
7. horoscop.biz
8. cazari.biz
9. lenjerie.biz
Va multumesc anticipat!![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
horoscop,us 1000 € pret cerut pe bursa de proprietar, dar cineva a ales sa cumpere horoscop,eu cu 620 euro. Initial a mai fost o oferta de 700e pe domeniul .eu dar nu s a concretizat. Deci, as aproxima horoscop,biz la vreo 300e fiind mai dezavantajat serp ( parerea mea ). Lenjerie ar mai fi fost un subiect preferat ( ptr mine ), dar avand in vedere crancea concurenta, .biz este un handicap si nu un avantaj al emd ului.
banci.biz mi s-ar parea cel mai potrivit extensiei si un portal financiar ar fi binevenit. As zice ca se poate cere peste 500e.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)