Despre freshmusic.info ce părere ai ?
Despre freshmusic.info ce părere ai ?
@matei
iti dai seama ca nu-l dau pt 20 euro. Sunt convins ca valoarea lui e mult mai mare, adica in loc sa cumpar 2-3 link-uri de 20 euro, as prefera sa am domeniu exact-match. Ma rog, fiecare cu estimarea lui, desi cineva interesat, care tocmai a fost penalizat pe nisa respectiva si care stie ce competitie este pe domeniu asta, ar plati mai mult de 20 euro
Oricum, merci de raspuns
Signatura lipsa
L-am mai postat cu cateva luni in urma insa nu am avut noroc sa primesc vreo parere de la cunoscatori, deci revin
apicultura,info nici o extensie libera, iar apicultura este si cuvant spaniol.
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
nu e domeniu meu dar am primit newsletter de la bursa de domenii care printre alte cateva domenii promoveaza spre vanzare si jocuri,biz
proprietarul a pus un pret de 14,900 oiro ... ( Vand jocuri.biz )
Cam care credeti ca ar fi valoarea reala a acestui domeniu ( sa zicem fara continut si script, ca ce e acolo e egal cu 0 ) deoarece calculele mele dau o cu totu alta cifra ... ( stiu ... omu poata sa ceara cat vrea ... ) dar de dragul exercitiului as fi curios de valoarea lui.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
pe bursa in general obtii preturi mai mari, 15k nu cred ca ii da nimeni, dar 3-4k poate sa obtina.
Real: ~ 1000 . Daca era un .ro / .com suma cerută nu era foarte exagerată.
Scuze: "mâncasem" un 0. La evaluarea unui domeniu nu contează numai exact match, ci si tld, potențial monetizare, recuperare investiție etc. Eu nu aș plăti niciodată sume mari pe un .biz. La sume de peste 1000 se găsesc domenii mult mai bune pe SEDO pentru cine vrea să investească. (p.s. am peste 1000 de domenii; am vândut / cumpărat suficiente încât să știu să evaluez corect un domeniu.)
Ultima modificare făcută de neo; 14th August 2012 la 11:22.
100$? sa inteleg ca daca tu aveai domeniul asta il dadeai cu 100$? Nu inteleg de ce pun unii niste preturi doar de dragul de a fi puse. Ideea acestui topic e de a primi (eventual) o estimare cat mai realista, din partea unor persoane care se pricep. Daca tu zici ca domeniul ala valoreaza doar 100$, m-am lamurit
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)