pisici.info - cu siguranta minim 100euro
draperii.ro - pretul de inregistrare, nu vad pe cineva sa cumpere draperii online, mai ales femeile... care ca de obicei trebuie sa "probeze" tot ce vad.
Daca era perdele.ro era alta treaba.E concurenta destul de mare pe keyword, sunt cateva magazine online, probabil ca nu degeaba.
Un mic offtopic: arunca o privire la primul site din google.ro la cautarea "draperii", sa vezi cat e de analfabet ... Am intrat special sa verific numarul de cautari si toate cele ... E incredibil, dar adevarat ... un site cu o greseala gramaticala uriasa in numele domeniului e pe primul loc in google.ro![]()
![]()
"draperi" auzi ... Contacteaza-l si spune-i ca ai de vanzare draperii.ro, poate asa se trezeste si el la realitate!!!
![]()
![]()
Ontopic: 65-75 EUR
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Draperii.ro ~ 150e
Dupa o cautare mai amanuntita imi schimb parerea despre draperii.ro, valoare in jur de 80euro.
Stiu la ce te referi, dar nu cred ca tocmai primul site de draperii din google.ro s-a gandit la asa ceva ... Gen, domne`, imi cumpar un domeniu cu o greseala gramaticala pentru ca romanii sunt prosti si oricum nu stiu, il duc pe primul loc si nu mai conteaza nimic! Iti zic eu cum a stat treaba: omul habar nu avea cum se scrie corect cuvantul "draperii", dar s-a ocupat de dezvoltarea afacerii sale pe internet si acum totul este in regula ... dar sa nu crezi ca acest mic antreprenor si-a cumparat domeniul aferent site-ului pentru a atrage vizitatori din greselile de type-in ale oamenilor ... Da, facebok.com sau gogle.com sau musyc.com sau busines.com merg ... Insa nu cred ca se compara volumul de cautari ale acestora cu "draperii" ... Hai sa fim seriosi! Eu inca nu ma pot abtine sa nu rad de ceea ce am vazut mai devreme!![]()
![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)