Pagina 51 din 94 PrimulPrimul ... 41495051525361 ... UltimulUltimul
Rezultate 501 la 510 din 938

Subiect: Aprecierea valorii unui domeniu web (eng.: domain appraisal)

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Astazi am achizitionat un domeniu .net din trei caractere. Desi este de forma LNN.net, mi se pare destul de brandabil.
    Domeniul este q90.net . Ce ziceti, cat ati plati pentru el (sunt sincer curios sa vad daca suma platita pe el este justificata sau m-am pacalit)
    Tu cat crezi ca valoreaza daca gasesti o droaie de .net libere din 3 caractere?

1u4.net
    q6h.net
    1u6.net
    6j4.net
    6j5.net
    1j8.net

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Maestre, tocmai de aceea am intrebat, deoarece eu am reusit, obiectiv fiind sa ii stabilesc o valoare. E oare asa de greu de inteles? Puteai sa imi spui ca valoarea este 0 si era ok. Una peste alta totusi nu compara q90 care este brandabil, cu 1u4
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi Post
    Sunt si eu curios cat valoreaza un domeniu de genul 5i.ro (o cifra+o litera) avand in vedere ca nu mai este nici unul liber pe .ro . Multumesc !
    Nobody help me ?
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    82

Implicit

Dupa mine nu valoreaza nici cat dai pe el sa-l inregistrezi.
    Caut cu jingle.ro.

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    29
    Posturi
    456
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Alexandru Vezi Post
    Un feedback despre rcdfashion.com? vreau sa vad cam la ce suma s-ar invarti.
    Ma ajuta cineva?
    in progress...

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi Post
    Nobody help me ?
    Sincer, 5i.ro nu are o valoarea iesita din comun ... Eu unul nu as da mai mult decat pretul de inregistrare pe el si poate nici pe acela ... Gandeste-te ca au fost alti domaineri inaintea ta, poate chiar cu mult inaintea ta care nu au luat un asemenea domeniu pentru ca i-au "simtit valoarea"! Eu unul puteam sa cumpar in urma cu 10 ani o tona de astfel de domenii, dar investitia mi s-a parut inutila ... Deci, din punctul meu de vedere, valoarea sa e undeva pe la 40-50 EUR.

Citat Postat în original de Mihai Alexandru Vezi Post
    Ma ajuta cineva?
    Absolut neinteresant din punctul meu de vedere ... insa eu nu ma pricep foarte bine la domenii externe, deci si de aici poti deduce mai multe! Eu unul nu as da nici macar pretul de inregistrare pe el, pentru ca nu imi place mai deloc acest nume, nu imi inspira nimic si in plus de asta ... daca mi-as dori un domeniu pe "fashion", as gasi cu totul alte combinatii mult mai bune decat acesta! Sper sa-ti fie de folos aceasta parere, insa iti repet, nu ma pricep foarte bine la domenii internationale!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Sincer, 5i.ro nu are o valoarea iesita din comun ... Eu unul nu as da mai mult decat pretul de inregistrare pe el si poate nici pe acela ... Gandeste-te ca au fost alti domaineri inaintea ta, poate chiar cu mult inaintea ta care nu au luat un asemenea domeniu pentru ca i-au "simtit valoarea"! Eu unul puteam sa cumpar in urma cu 10 ani o tona de astfel de domenii, dar investitia mi s-a parut inutila ... Deci, din punctul meu de vedere, valoarea sa e undeva pe la 40-50 EUR.
    Nu mi se pare un rationament corect. Tu acum 10 ani n-ai luat mii de domenii care astazi probabil ca valoreaza adunate milioane si milioane de Euro. Cand evaluam un domeniu n-ar trebui sa ne raportam la ce putem sa cumparam altceva, in concurenta cu asta. Ori probabil ca majoritatea din domeniile inregistrate in ultimii 5-10 ani nu sunt de vanzare, nu?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Nu mi se pare un rationament corect. Tu acum 10 ani n-ai luat mii de domenii care astazi probabil ca valoreaza adunate milioane si milioane de Euro. Cand evaluam un domeniu n-ar trebui sa ne raportam la ce putem sa cumparam altceva, in concurenta cu asta. Ori probabil ca majoritatea din domeniile inregistrate in ultimii 5-10 ani nu sunt de vanzare, nu?
    Eu am vorbit din punct de vedere al experientei mele si al vechimii in acest domeniu de activitate ... nimic mai mult ... Si nu, nu as fi luat nici atunci astfel de domenii, precum nu as lua nici acum asa ceva! Ca sa fiu mai direct si mult mai impartial, te-as ruga pe tine sa-mi spui cat valoreaza 5i.ro ... Si daca ai avea bani, in acest moment, cat ai fi dispus sa dai pe el! Sunt tare curios, pentru ca, cu siguranta, nu cred ca vei depasi pragul impus de mine! Dar, totusi, iti astept in mod democratic parerea, parere care te rog sa fie sincera si foarte subiectiva, nicidecum impartiala!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Rog si eu un appraisal pentru domeniul fondurieuropene.net
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

fondurieuropene, parerea mea il poti da lejer pentru cel putin 2-300 de euro. E un domeniu pe val la noi (nu stiu cat se va mentine insa) si se poate dezvolta un portal cu posibilitati foarte bune de monetizare.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

cred ca esti optimist, pe .info nu a vrut nimeni sa imi dea 20e. Si nu e diferenta atat de mare pana la .net. Poate anii viitori daca se mai dezmorteste economia.

Pagina 51 din 94 PrimulPrimul ... 41495051525361 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Denumirea Unui Domeniu
    De dbk în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 00:07
  2. Despre inregistrarea unui domeniu .ro
    De Iulian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 15th September 2008, 15:18
  3. Parcarea unui domeniu
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd September 2008, 14:15
  4. Ajutati-ma la alegerea unui domeniu !!
    De onshop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2007, 17:30
  5. Help In Alegerea Numelui Unui Domeniu
    De EPoX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •