Maestre, tocmai de aceea am intrebat, deoarece eu am reusit, obiectiv fiind sa ii stabilesc o valoare. E oare asa de greu de inteles? Puteai sa imi spui ca valoarea este 0 si era ok. Una peste alta totusi nu compara q90 care este brandabil, cu 1u4
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Sincer, 5i.ro nu are o valoarea iesita din comun ... Eu unul nu as da mai mult decat pretul de inregistrare pe el si poate nici pe acela ... Gandeste-te ca au fost alti domaineri inaintea ta, poate chiar cu mult inaintea ta care nu au luat un asemenea domeniu pentru ca i-au "simtit valoarea"! Eu unul puteam sa cumpar in urma cu 10 ani o tona de astfel de domenii, dar investitia mi s-a parut inutila ... Deci, din punctul meu de vedere, valoarea sa e undeva pe la 40-50 EUR.
Absolut neinteresant din punctul meu de vedere ... insa eu nu ma pricep foarte bine la domenii externe, deci si de aici poti deduce mai multe! Eu unul nu as da nici macar pretul de inregistrare pe el, pentru ca nu imi place mai deloc acest nume, nu imi inspira nimic si in plus de asta ... daca mi-as dori un domeniu pe "fashion", as gasi cu totul alte combinatii mult mai bune decat acesta! Sper sa-ti fie de folos aceasta parere, insa iti repet, nu ma pricep foarte bine la domenii internationale!![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Nu mi se pare un rationament corect. Tu acum 10 ani n-ai luat mii de domenii care astazi probabil ca valoreaza adunate milioane si milioane de Euro. Cand evaluam un domeniu n-ar trebui sa ne raportam la ce putem sa cumparam altceva, in concurenta cu asta. Ori probabil ca majoritatea din domeniile inregistrate in ultimii 5-10 ani nu sunt de vanzare, nu?
Eu am vorbit din punct de vedere al experientei mele si al vechimii in acest domeniu de activitate ... nimic mai mult ... Si nu, nu as fi luat nici atunci astfel de domenii, precum nu as lua nici acum asa ceva! Ca sa fiu mai direct si mult mai impartial, te-as ruga pe tine sa-mi spui cat valoreaza 5i.ro ... Si daca ai avea bani, in acest moment, cat ai fi dispus sa dai pe el! Sunt tare curios, pentru ca, cu siguranta, nu cred ca vei depasi pragul impus de mine! Dar, totusi, iti astept in mod democratic parerea, parere care te rog sa fie sincera si foarte subiectiva, nicidecum impartiala!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Rog si eu un appraisal pentru domeniul fondurieuropene.net
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
fondurieuropene, parerea mea il poti da lejer pentru cel putin 2-300 de euro. E un domeniu pe val la noi (nu stiu cat se va mentine insa) si se poate dezvolta un portal cu posibilitati foarte bune de monetizare.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
cred ca esti optimist, pe .info nu a vrut nimeni sa imi dea 20e. Si nu e diferenta atat de mare pana la .net. Poate anii viitori daca se mai dezmorteste economia.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)