E al meu. Nu m-am putut abtine sa nu il prindIl voi pune la vanzare zilele ce urmeaza.
E al meu. Nu m-am putut abtine sa nu il prindIl voi pune la vanzare zilele ce urmeaza.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Cateva pareri despre, rogu-va:
1. AmenajariInterioare,NET (toate extensiile premium ocupate cu sau fara cratima)
2. Nutritie,INFO (toate extensiile premium ocupate)
Multumesc frumos! O zi cat mai racoroasa in continuare!![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
As dori estimari pentru: dinstup.ro si biostil.net
Buna seara,
dinstup.ro suna foarte frumos, ai posibilitatea de a dezvolta ceva foarte interesant pe el, mai ales in domeniul apiculturii. Consider ca valoarea sa ca domeniu (si nu ma refer la site-ul existet acum online) este de ~ 80 EUR nedezvoltat.
biostil.net suna binisor, insa nu e tocmai un nume extrem de reprezentativ. Daca as achizitiona acum acest domeniu (nu ma refer la site, ci strict la numele domeniului) nu cred ca as plati mai mult de 20 EUR.
Pentru alte informatii, astept un feedback si discutam! O seara buna in continuare!
Cu respect,
Andrei
Rog o estimare pentru un domeniu pus recent la vanzare de mine si anume: jocuritractoare.ro
.
Am cumparat astazi: blogdogbreeds.com as dori o estimare
P.s. vand domeniu biostil.net cu 10 euro (2 zile expira)
Buna seara Paul
Domeniul jocuritractoare.ro este bun pentru nisa lui, are ceva cam putine cautari pe google.ro pe sintagma "jocuri tractoare", insa este exact match pe .ro, deci un pret fair-play ar fi de 85-100 EUR (cu tot cu transferul domeniului catre noul proprietar).
Aradean, consider ca blogdobreeds.com nu valoreaza mai mult decat pretul de inregistrare, adica maxim 10 $. Personal, nu ma atrage cu nimic nici numele, iar celelalte extensii sunt libere, deci, nu prea te ajuta, in cazul in care doresti sa revinzi .com-ul, utilizatorii avand la dispozitie si restul de posibilitati.
Nu il vand o sa il fac site de succes! Si poate pe urma cu mii de euro!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)