o parere despre stem-cell.eu va rog?
o parere despre stem-cell.eu va rog?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Daca este al tau ai putea obtine bani frumosi pe el. Eu am Recoltare celule stem si am gasit firme interesate de el, iar pe com ar merge super
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Da. este al meu. L-am luat intamplator, cautam zilele acestea o banca de celule stem pentru goanga mea ce urmeaza sa se nasca, si mi-a traznit prin cap sa iau si eu un domeniu pe nisa. Bineinteles, toate combinatiile valoroase sunt ocupate.
Sincer nu stiu daca e mai rentabil sa il vand sau sa il dezvolt eu.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
deoarece nu ma pricep la treaba asta va rog sa ma ajutati cu e evaluare pentru domeniul: oferte-vacanta.info
nu doresc sa il vand sau sa il cumpar ci doar sunt curios daca valoareaza mai mult decat taxa de prelungire (curiozitatea imi vine dintr-o discutie cu un prieten despre aceasta idee veche de proiect, idee ce nu a mai ajuns sa fie pusa in practica);
multumesc,
filmenoi.eu ? 301.000 cautari lunare exacte
vreau sa va cer si eu parerea despre domeniul pe care vreau sa il dezvolt ca brand mamicamea.ro care ar fi valoare lui?
dar criteriile acestea nu prea sunt suficient de descriptive, de exemplu cautarea "mamica" este foarte rara dar pentru domeniul mamica ro as fi dat o suma coniderabila daca se vindea,
ca si domeniu zero, continutul e alta povestela tine e o chestiune de brand, nu de keyword.
Eu impart in 3 grupe de valorii domeniile:
-simplu keyword, conteaza numarul de cautari locale/globale, CPC-ul si tendintele
-keyword+vechime, luam in considerare si PR, alexa, dmoz, etc.
-brandable, de obicei variante scurte, usor de retinut, cu sonoritate pe nisa respectiva, ptr ca aici numarul de cautari nu conteaza. De multe ori ajungem aici din doua motive: pe keywordurile principale toate extensile (importante) sunt luate, sau avem in vedere un catalog/portal unde procentul de recomandari sau reveniri este mare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)