Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 63

Subiect: VAND Domenii .CO

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Degeaba incerci sa scoti tu in evidenta ceva ce nu e tocmai cum ai vrea sa fie ... faptul ca ai facut o investitie de cateva sute de USD si crezi in potentialul domeniilor tale nu e un lucru rau, dar iti garantez ca nu va da NIMENI de pe forumul asta atatia bani pe un .co ... sa nu mai zic ca poate ar da cu greu pe un .org , pe un .info sau chiar pe un .biz ... Nu iti zic nimic cu rautate, stai linistit, nu ma intereseaza sa-ti "stric" ceva pe aici, numai ca un antreprenor bun ar fi asteptat ca domeniile sa ajunga la un anumit "apetit" si apoi s-ar fii aruncat cu vanzarea lor la asemenea sume ... imi vei da dreptate peste ceva luni, cand te vei vedea cu domeniile in brate, nevandute!

Succes oricum si repet, nu o lua ca pe ceva rau ... asta e adevarul pentru mine si fara doar si poate parerea-mi subiectiva
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Domeniile le-am luat pentru mine si le voi reinnoi x ani de acum incolo chiar daca nu fac nimic cu ele ( desi voi face ).

Ofer doar posibilitatea ca cineva sa faca altceva cu unele dintre ele. Daca vor bine, daca nu iara e bine. "Investitia" care am facut-o in ele o consider mica la valoarea care o au. Voi deschide un thread in zilele urmatoare .. sa vad la ce categoria .. cu primul proiect .CO pe Google.RO in care voi monitoriza fiecare detaliu al evolutiei proiectului.

Acestea fiind spuse: oferte pe PM. Eu am terminat cu discutii in contradictoriu si pareri subiective.

O zi faina.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    ia indexeaza tu .in pe google.ro si dupa discutam
    Esti constient, totusi, ca indexarea si ranking-ul regional tine doar, si doar de:

- IP-ul pe care se afla website-ul
    - IP-urile website-urilor de unde ai IBL-uri.

Extensia unui domeniu nu mai are nici o relevanta.

Ma scuz si eu ca intervin in discutie, dar am simtit nevoia sa adaug acest lucru.

Morala este ca (din punctul meu de vedere, strict seo) un domeniu .CO este absolut la fel de valabil ca orice alt domeniu, fie el .com sau .ro. Dezavantajul este extensia si raritatea ei, lucru care nu tine de seo, ci poate de branding sau de alte lucruri care nu merita discutate in acest thread.
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 5th August 2010 la 19:46.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post

Extensia unui domeniu nu mai are nici o relevanta.

....

Morala este ca (din punctul meu de vedere, strict seo) un domeniu .CO este absolut la fel de valabil ca orice alt domeniu, fie el .com sau .ro.
    Deoarece ai scris tu o sa iti raspund:

ok ... sa zicem ca extensia nu are prea multa relevanta dar cuvantul cheie simplu dinaintea extensiei are ? Eu zic ca da si faptul ca e pe o extensie considerata de Google gTLD e un atu
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    ok ... sa zicem ca extensia nu are prea multa relevanta dar cuvantul cheie simplu dinaintea extensiei are ? Eu zic ca da
    Asta am spus si eu. Cu alte cuvinte, domeniile pe care tu le oferi sunt la fel de importante dpdv. seo ca si cele .ro am putea spune.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Asta am spus si eu. Cu alte cuvinte, domeniile pe care tu le oferi sunt la fel de importante dpdv. seo ca si cele .ro am putea spune.
    Cristi ... BINGO !!!!
    imobiliare.ro, pariuri.ro, hoteluri.ro, brasov.ro si toate celelalte sunt sigur ca nici unu nu s-ar da cu mai putini de 500 EUR fara sa fie dezvoltate nimic pe ele

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Nu pot sa ma abtin sa nu intervin si eu cu o parere.

domeniu.ro
    domeniu.com
    domeniu.net
    domeniu.org
    domeniu.info
    domeniu.biz
    domeniu.ws

...domeniu.co

Toate aceste domenii pot fi setate la geotarget insa nu vor avea niciodata aceasi valoare in ochii Google, strict privite ca si domenii.

Intr-adevar, daca ai linkuri, poti urca si un site.ws, poti urca si un http://IP insa eforturile vor fi de x ori mai mari pentru a ridica un site.ws astfel incat sa il faci sa rankeze ca un .ro / .com

E ca si cum ai avea un Ferrari, un Mercedes si un Trabant. Cu investitii mari in linkuri vei putea sa urci si Trabantul in cautari, insa niciodata el nu va fi un Mercedes.

Domeniile .co sunt foarte incerte ca si potential. Pot fi foarte apropiate ca si trust de .com asa cum pot fi apropiate de un .ws sau un .biz
    Ultima modificare făcută de Nichita; 5th August 2010 la 22:03.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

De acord cu ganditorul_2003

De acord cu Cristian Mezei

90% de acord cu StarNET

In consecinta: Mult succes StarNET!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Dupa parerea mea situatia sta cam asa:
    Domeniul nu are nici o importanta in SEO si sunt convins ca domeniile .co, .in, .cn, .ro, .com sunt egale dpdv SEO, pentru orice limba si tara ar fi optimizate. Singurele lucruri care conteaza sunt, asa cum a spus si Cristi, IP-ul siteului, IP-urile, limba si targetarea de pe care vin linkurile ( excludem relevanta si alti factori care nu-si au rostul in discutie ).

De ce as cumpara eu un domeniu .cn, .in, .com, .net, .info, .ro in loc de .co ? Pentru ca poate fi confundat foarte usor cu .com si mai ales pentru ca foarte putina lume stie ca domeniul .co exista, nici nu se vor gandi sa tasteze domeniu.co, ci .com. Mai e si reflexul care te face sa-l tastezi si pe m dupa co . Eu deja am gresit de multe ori din cauza reflexului.

In alta ordine de idei, consider ca pe cautarea "muzica", domeniul muzica.ro va avea avantaj fata de qwtvrehc.ro doar daca muzica.ro are un trust MULT mai mare decat concurenta si va fi considerat un brand de Google. Totusi algoritmul asta nu stiu daca e implementat inca in .ro. Ultima data cand am testat in .ro nu era si a trecut mult timp de atunci.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

o gramada de discutii, mai bine am lua o pauza si am astepta ca detinatorul acestor domenii sa faca ce a spus: sa le aduca pe prima pagina in google.ro .
    mie mi-e clar ca nimeni n-o sa cumpere nimic de la el pana atunci. nu la pretul ăsta, oricum.

părerea mea e că doar 2-3 vor ajunge să valoreze 500€, iar altele nu vor valora niciodată mai mult decât 30€ (videoclipuri.co? să fim serioşi, mă chinui de nu-ştiu-când să găsesc un cumpărator pt versiunea .net , şi nu cer 500€)

DAR: aştept să fiu contrazis de fapte- aştept să caut "imobiliare" in google .ro şi în primele 3 (sau măcar 5) să troneze "imobiliare .co"
    pare uşor

Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand 5 domenii
    De Shumi în forumul Domenii
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 8th August 2008, 15:00
  2. Vand domenii
    De dontedro în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd June 2008, 13:26
  3. Vand Domenii [Multe Domenii, Multe industrii]
    De IeD3vil în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4