nimeni? nimic? Lipsa de idei ca si mine?
filmehq.net - pr2
filmeadult.com
downloadseriale.com
serialetv.eu
videomybusiness.tv - pr4
MontyBikeShop.com - pr3
ChildrenHelping.com - pr3
m-bid.com - pr3
oiapr.com - pr3
webmastersfriend.com - pr2
utoi.org - pr3
g4m.tv - pr3
DigitalTimes.tv - pr3
SocialMediaCoach.us - pr3
n-are niciun backlink in niciun tool (doar in majesticseo apare in link amarat de pe un site de genul "website value" asa ca nu stiu cat e de "puternic" si real PR-ul ala.
m-bid.com are un singur link....
Daca si celelalte-s la fel... Asa, site-uri cu PR se gasesc usor, dar conteaza daca-i real sau nu si profilul de backlink-uri...
Signatura lipsa
Iar eu am spus doar ca site-urile alea au PR fake. Nu inteleg care e pb taCredeam ca toti avem dreptul de a ne expune parerea aci, sau gresesc? Asa cum tu ai oferit un pont cu niste domenii, eu am oferit alt pont cum ca unele din domeniile alea au PR fake, punct.
PS: acu vad ca topicul se cheama "ofer GRATIS ponturi domenii", si cum in general ce-i gratis valoreaza...fix atat cat costa, inteleg...
Signatura lipsa
Vezi pe cineva sa zica ceva de vreun website in acest topic? , baiete ofera si tu ceva gratis si sa valoreze fix valoarea de inregistrare ca nu te opreste nimeni, dar nu mai posta aberatii fara sa stii despre ce se vorbeste in acest topic, jenant.. sunteti obisnuiti doar sa dati in cap, sa va bateti joc si sa va lafaiti in propia voastra prostie.Iar eu am spus doar ca site-urile alea au PR fake. Nu inteleg care e pb ta Credeam ca toti avem dreptul de a ne expune parerea aci, sau gresesc? Asa cum tu ai oferit un pont cu niste domenii, eu am oferit alt pont cum ca unele din domeniile alea au PR fake, punct.
PS: acu vad ca topicul se cheama "ofer GRATIS ponturi domenii", si cum in general ce-i gratis valoreaza...fix atat cat costa, inteleg...
Ce-mi pasa ce-a zis lumea pana acu despre vreun site? Eu, fiind interesat sa cumpar domenii cu PR am vrut sa analizez cateva dintr-astea si am tras concluziile respective, pe care le-am oferit gratuit. Sunt destui incepatori care vad un domeniu PR3 pe care-l cumpara cu 10$ si cred c-au facut o afacere, dar de fapt ala nu valoreaza nici pretul de inregistrare.
Faptul ca am zis ca domeniile respective au PR fake si n-au link-uri deloc nu cred ca se incadreaza la categoria "aberatii", dar na. Uite, pt cand ai ceva timp liber, pt cultura ta generala: aberație - definitie | DEX online
Gata cu offtopicul, inteleg ca te simti ofensat ca ai dat niste "ponturi" de domenii care-s de fapt niste domenii inutile, dar gata, treci peste. Oamenii mai si gresec in viata.
PS: "baiete" te adresezi amicilor tai si copiilor din jurul blocului cu care faci site-uri cu PR 3, ok?
Signatura lipsa
Dute si vinde gogosi in alta parte, aici se ofera gratis si apropo, stau la casa, nu toata lumea cauta sa faca o afacere, nu toti sunt dupa bani ca si tine, am dat niste ponturi de domenii si atat! si apoi a venit un nesimtit sa-mi dea peste nas ca nu am dat niste ponturi de pe care sa faca el o avere... si te rog sa nu mai poluezi topicul cu cultura ta generala de scoala generala.PS: "baiete" te adresezi amicilor tai si copiilor din jurul blocului cu care faci site-uri cu PR 3, ok?
Multumesc pt reputatia negativa si ca de obicei limbajul de copil stresat "baietas, cand dai o reputatie dai si un motiv asa de cultura generala", dar sa stii ca nu ti-am dat reputatie negativa.. Oricum nu-mi pasa de ea, dar asa ca idee, sa stii ca te stresezi degeaba. In loc sa te comporti ca un adult si sa accepti si parerile altora, te inchizi in cochilia ta si spui NU la orice altceva. Incearca sa fii mai flexibil in gandire, suntem in secolul 21.
In plus, controleaza-ti limbajul, ok?
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)