motoscutere.com recent
telecinemateca.net/org/info
Am si eu nevoie de un domeniu brandabil si usor de retinut pentru un site gen servicii/reparatii urgente la domiciliu,
Multiumesc
Nu e chiar pont ... dar daca e vreunu care il intereseaza un astfel de nume de domeniu ... si are ceva timp sa faca si o plangere la registrar, poate chiar mai sus ... poate reuseste sa il prinda: sunet,info, e expirat din 2 Octombrie 2012 si nu a intrat nici macar in AUTORENEWPERIOD ... detalii: who.is/whois/sunet.info
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Un pont pentru un domeniu de blog generalist? Cum toata lumea are blogul personal, vreau sa-mi fac si eu un unul. Sa fie unul personal, sa scriu lucruri amuzate dar si despre tehnologi, wordpress, stiri, etc. Idei de domeniu... ma gandesc sa fie .com
Multumesc.
numele tau de familie .ro sau .com sau .net mi se pare cel mai ok
poti sa iti faci subdomeniu de forma prenume.nume.ro si adresa de email prenume@nume,ro
LE: si peste cine stie catzi ani cand te insori ... poti sa ii faci si nevestei prenumele-ei@nume,ro![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)