Cat ar valora nedezvoltat ? Ce potential ar avea?
Cred ca un site de dating / social network ar fi indicat . Aveti si alte sugestii ?
Intentionez sa fac o investitie considerabila in scripturi/advertising. Parerile voastre m-ar ajuta enorm .
Cat ar valora nedezvoltat ? Ce potential ar avea?
Cred ca un site de dating / social network ar fi indicat . Aveti si alte sugestii ?
Intentionez sa fac o investitie considerabila in scripturi/advertising. Parerile voastre m-ar ajuta enorm .
Dupa parerea mea domeniul este potrivit pentru ambele (mai degraba pentru social network), dar ... inca un social network? Inca un site de dating?
Nedezvoltat valoreaza cam cu cat l-ai cumparat avand in vedere ca mai multe extensii generice (.org, .info, .biz) sunt libere.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Nedezvoltat ar valora f putin, un low $xx parerea mea. M-am bazat si pe faptul ca doar .com este luat, in rest sunt libere celelalte variante.
Cat despre potential, numele este destul de bun pentru un asemenea tip de site-uri. Ai putea sa faci o functionalitate in genul celor de la hi5, "give five". Tu sa faci ceva in genul "Say Hi". Sunt destule site-uri de dating, asa ca ai nevoie de idei pe cat posibil unice, sau combinatii de idei deja folosite, dar care sa il faca cat mai... unic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)