Pai vad ca este postat in marketplace, cred ca aici se vinde sau se cumpara, deci, repet, DUPA PAREREA MEA, ar trebui sa se posteze numai atunci cand vinzi, cumperi sau ceri informatii vanzatorului despre ceea ce vinde si eventual vrei sa cumperi. Pentru datul cu parerea cred ca ar fi alte rubrici mai adecvate. Daca esti intr-un parc de masini si vezi o masina la suprapret, te duci si intrebi omul de ce o da asa scump ?Eventual "alungi" potentialii cumparatori tipand in gura mare ca-i prea scumpa ?
Ma indoiesc...
Uitati si un citat din regulament:
Oricum cred ca ar trebui adaugate ceva reguli cu privire la marketplace ca sa nu se mai genereze astfel de discutii inutile care nu ajuta pe nimeni.18. Nu va spalati rufele in public pe Seopedia. Pentru asta exista PM, messenger si televiziunile publice.
Mariuslmm nu o lua in nume personal, eu vb la modul general, nu neaparat despre situatia in cauza, pur si simplu cred ca trebuie lasat la aprecierea cumparatorului daca vrea sa cumpere sau nu, daca pretul este prea ridicat, probabil va observa si el asta, daca nu observa inseamna ca isi merita soarta sau ca probabil pt el a meritat sa plateasca pretul respectiv. Eu cred ca e destul de simplu, vii, te uiti, daca iti convine cumperi, daca nu treci mai departe.

Eventual "alungi" potentialii cumparatori tipand in gura mare ca-i prea scumpa ?
Răspunde cu citat