Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 40 din 40

Subiect: Vand domenii cu vechime! Arunca o privire! :-)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Tu intelegi aiurea ca vreau sa ii iau apararea. Vreau sa intelegi ca nu ai nicio treaba sa strici threadul cuiva care nu ti-a vandut un domeniu cu cat ai vrut tu.
    Eu ma pun in situatia lui, dar tu ?

Ultima ta replica e cel putin hilara insa, si ma opresc aici. Pana acum a fost o disuctie decenta si simt ca ma paste in curand acelasi tratament ca pe initiatorul threadului si nu are nici un rost. daca ai inteles ce am vrut sa zic bine, daca nu treaba ta.... Strica in continuare threadurile vanzatorilor, sa nu cumva sa reuseasca cineva ceva pe aici fara sa ii punem o mica piedica, cand avem ocazia.
    Numai bafta
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Daca am stricat ceva atunci administratorul forumului o sa imi dea avertisment sau ban.

Parerea ta sau a lui conteaza prea putin pentru mine atata timp cat nu vad unde e problema ca am zis exact ce sa intamplat, iar el a luat foc cand iam zis ca nu are bun simt sa raspunda la un mesaj privat.

Eu ma opresc aici ca deja ma oboseste acest topic.

Vanzare placuta la domenii.

CornelB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    57
    Posturi
    160
    Putere Rep
    31

Implicit

cu scuze de offtopic:
    mariuslmm, poate ca e bine c-ai scris - desi te-ai tot intins, in esenta tot anuntandu-ti "oprirea" ) - le-ai dat oamenilor prosibilitatea să se lămurească în privinţa ta.
    Pentru mine unul, cel puţin, e cât se poate de clar.

ps: te rog, ai cuvântul &ocazia să te mai "opreşti" o dată ))
    AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
    Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    49
    Posturi
    346
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu e mai frumos sa va certati intr-un topic separat si sa lasati omul sa-si vanda marfa linistit ?

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Eu n-am inteles mai nimic din discutia asta, daca era dupa mine ori va dadeam avertisment ori stergeam toate replicile de dupa anunt.
    Si.. iSky raspunde domne pe privat, ce faci, ne iei in baza? De ce ai zis sa iti scriem pe privat daca nu raspunzi?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de dacian Vezi Post
    Nu e mai frumos sa va certati intr-un topic separat si sa lasati omul sa-si vanda marfa linistit ?
    Eu nu m-am certat. Am intervenit in cearta lor (mi-am permis asta dupa ce chiar initiatorul s-a luat la cearta si threadul lui era dejca cam compromis)
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de mariuslmm Vezi Post
    Avem si noi dreptul sa ne dam cu parerea. Nui reprosam nimic.
    Pai vad ca este postat in marketplace, cred ca aici se vinde sau se cumpara, deci, repet, DUPA PAREREA MEA, ar trebui sa se posteze numai atunci cand vinzi, cumperi sau ceri informatii vanzatorului despre ceea ce vinde si eventual vrei sa cumperi. Pentru datul cu parerea cred ca ar fi alte rubrici mai adecvate. Daca esti intr-un parc de masini si vezi o masina la suprapret, te duci si intrebi omul de ce o da asa scump ? Eventual "alungi" potentialii cumparatori tipand in gura mare ca-i prea scumpa ? Ma indoiesc...
    Uitati si un citat din regulament:
    18. Nu va spalati rufele in public pe Seopedia. Pentru asta exista PM, messenger si televiziunile publice.
    Oricum cred ca ar trebui adaugate ceva reguli cu privire la marketplace ca sa nu se mai genereze astfel de discutii inutile care nu ajuta pe nimeni.
    Mariuslmm nu o lua in nume personal, eu vb la modul general, nu neaparat despre situatia in cauza, pur si simplu cred ca trebuie lasat la aprecierea cumparatorului daca vrea sa cumpere sau nu, daca pretul este prea ridicat, probabil va observa si el asta, daca nu observa inseamna ca isi merita soarta sau ca probabil pt el a meritat sa plateasca pretul respectiv. Eu cred ca e destul de simplu, vii, te uiti, daca iti convine cumperi, daca nu treci mai departe.

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Fabius Vezi Post
    Uitati si un citat din regulament: 18. Nu va spalati rufele in public pe Seopedia. Pentru asta exista PM, messenger si televiziunile publice.

Oricum cred ca ar trebui adaugate ceva reguli cu privire la marketplace ca sa nu se mai genereze astfel de discutii inutile care nu ajuta pe nimeni.
    Mariuslmm nu o lua in nume personal, eu vb la modul general, nu neaparat despre situatia in cauza, ...
    Nu este vorba de spalarea rufelor in public. Eu am inceput prin a face o simpla observatie cum ca userul respectiv a deschis a doua oara un post de vanzare, in mare cu aceleasi domenii; i-am facut o ofera pe privat si nu a raspuns. Mi s-a parut normal sa stie si restul lumii aceste lucruri.

Ca restul discutiei a degenerat nu e vina mea. Eu am raspuns cu argumente la fiecare mesaj la care am raspuns. Sper ca unii nu au impresia ca nu voi reactiona la posturi care mai direct sau mai pe ocolite ma vizeaza.

PS. Fabius "nu o lua in nume personal", dar eu nu as vorbi de regulament in locul tau. Mai bine l-ai citi si ai vedea ca de fapt cel putin la unul din puncte tu esti in afara lui. Vezi punctul 2 din regulament.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    48
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

unde esti tu cristi ... doamne...

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

Up!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar domenii cu cel putin 2 ani vechime!
    De geme în forumul Domenii
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd December 2009, 10:34
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th May 2009, 11:19
  3. De vanzare 20 domenii cu vechime de peste 6 luni
    De asdirc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th April 2009, 00:08
  4. vand domenii cu vechime
    De silcamataru în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3