Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 40

Subiect: Vand domenii cu vechime! Arunca o privire! :-)

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Fara sa fac vreo aluzie la ce s-a intamplat aici, daca oferi un pret mic pe un domeniu si esti refuzat, automat domeniul respectiv devine "de rahat care nu va fi vandut niciodata" (culmea e ca inainte nu era de rahat).

cristi e diferenta intre "de rahat" si "acel domeniu nu valoreaza nimic". La fel si cu "care nu va fi vandut niciodata". Am zis doar ca as vrea sa vad si eu daca ii da cineva mai mult de 10 euro pe el.

Toate jignirile lui au adus circul. Cand vrei sa vinzi, umila mea parere, este ca din bun simt raspunzi la mesaje. Asta chiar daca nu vin cu oferte de sute de euro cat visezi ca ai vrea pe unu domeniu.

Adica daca nu a fost o oferta cat voia el, asta nu merita un raspuns? Intrun topic anterior a cerut 8 euro, pe urma dupa ce iam facut oferta a schimbat in 10 e si acum imi zice ca nu merita un raspuns oferta mea.

Era suficient sa zica ca nu il da sau ca il da cu x, ca doar nu mi sa pus mie pata pe domeniul lui.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Nu m-am referit strict la cazul vostru, dar e clar ca se incadreaza si el in prototipul descris de mine, sau cel putin seamana situatia.

Si sa iti si zic (chiar daca deja e off-topic, insa chiar cu ajutorul initiatorului)... de ex. eu si numai, cand pun un anunt in care astept mesaje private cu oferta eventualului client nu raspund la ofertele care nu se incadreaza in ceea ce vreau eu. De ce fac asta? Pentru a salva atat timpul meu cat poate si pe al lui cu un mesaj inutil. Diferenta e ca precizez ca daca nu ma intereseaza nu raspund. Gandeste-te ca imi dau 30 de oameni pm, si eu aleg unul singur. Ce rost au 29 pm-uri in plus? si la fel si de cealalta parte...poate omul da 10-15 mesaje si nu-l accepta nimeni. Ce rost are sa primeasca 15 mesaje cu refuzuri?
    Dar repet, e elegant sa precizezi asta in postul cu anuntul, pentru ca sa stie omul care e treaba.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Gandeste-te ca imi dau 30 de oameni pm, si eu aleg unul singur. Ce rost au 29 pm-uri in plus? si la fel si de cealalta parte...poate omul da 10-15 mesaje si nu-l accepta nimeni. Ce rost are sa primeasca 15 mesaje cu refuzuri?
    Inteleg punctul tau de vedere si buna observatie ca poti specifica in anunt ca nu raspunzi decat la unii.

Asa de dragul discutiei teai gandit ca daca raspunzi la cei 29 poate primesti o oferta mai buna?

In fine, eu cand nu am timp de mesaje nu ma apuc sa dau anunturi dar fiecare cu tactica lui.

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Nu vorbim de lipsa de timp aici, ci economisirea lui Banuiesc ca esti de acord cu mine ca le-ai da degeaba. Asa ca, de ce sa faci un lucru degeaba ?

Bafta la vanzare, intiatorului.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu nu inteleg o chestie, cum puteti reprosa omului ca cere prea mult pe domenii ? si nu ma refer doar la threadul asta, in general la toate de vanzare cumparare. Este dreptul oricui sa ceara cat vrea si sa il vanda la ce pret doreste, cel putin asa vad eu lucrurile...
    Cat despre raspunsul la PM, cred ca intradevar de bun simt ar fi sa raspunda la toate, oricat de mici ar fi ofertele (ma rog... nu la cele facute in bataie de joc).
    E doar umila mea parere

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Fabius Vezi Post
    Eu nu inteleg o chestie, cum puteti reprosa omului ca cere prea mult pe domenii ? si nu ma refer doar la threadul asta, in general la toate de vanzare cumparare.
    Avem si noi dreptul sa ne dam cu parerea. Nui reprosam nimic.

Este dreptul oricui sa ceara cat vrea si sa il vanda la ce pret doreste, cel putin asa vad eu lucrurile...
    Da chiar asa si este. Asa sa faca

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de mariuslmm Vezi Post
    Avem si noi dreptul sa ne dam cu parerea. Nui reprosam nimic.
    cu ce scop?

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

cu ce scop?
    Asa ca simplu fapt ca suntem membri ai acestui forum.

Sau nu avem?

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Dar postul tau nu aduce nimic util forumului, si nici tie, nici initiatorului, si nici potentialilor clienti care poate se sperie si e normal sa devina sceptici.
    Banuiesc ca esti constient ca fiecare post negativ intr-un thread de vanzare ii poate strica deal-ul initiatorului... si cand il pui tb sa ai un motiv serios sa il faci.
    Ce motiv serios ai avut tu sa zici ca cere prea mult?

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Dar postul tau nu aduce nimic util forumului, si nici tie, nici initiatorului
    Aduce util forumului informarea userilor cu faptul ca acel user una zice si alta face.

potentialilor clienti care poate se sperie si e normal sa devina sceptici. Banuiesc ca esti constient ca fiecare post negativ intr-un thread de vanzare ii poate strica deal-ul initiatorului
    Nu e vina mea ca initiatorul nu stie sa comunice si incepe sa jigneasca.

si cand il pui tb sa ai un motiv serios sa il faci.
    Ce motiv serios ai avut tu sa zici ca cere prea mult?
    Am zis care a fost motivul mai sus. Daca tu zici ca iti trebuie un super motiv sa iti dai cu parerea pe un forum, atunci ce rost mai are sa continuam discutie. Daca nu vrea motive si comentarii la un post atunci nu trebuia sa faca cel anunt pe un forum ci pe un site de vanzare domenii unde userii nu pot comenta.

PS cristi sa nu dramatizam. Cum a deschis atatea posturi cu aceleasi domenii mai poate deschide unu. Eu inteleg ca vrei sa ii iei apararea, dar sa ne mentinem intr-o oarecare logica a discutiei.
    Ultima modificare făcută de mariuslmm; 30th March 2009 la 12:36.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar domenii cu cel putin 2 ani vechime!
    De geme în forumul Domenii
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd December 2009, 10:34
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th May 2009, 11:19
  3. De vanzare 20 domenii cu vechime de peste 6 luni
    De asdirc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th April 2009, 00:08
  4. vand domenii cu vechime
    De silcamataru în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3