Nu toto, chiar stau bine la gazduire, la achizitionarea domeniilor (minus .ro desigur), la preturi, la comunicare (minus vreo 2 tembeli pe care sper ca i-au dat afara). Am 2 site-uri la ei si rareori am avut probleme. Cand le-am cerut ceva s-au miscat inainte sa le trimit banii. Insa situatia domeniilor .ro e o mare pata neagra pe obrazul lor. Anul trecut, din ce tin eu minte, au aparut chiar pe site-ul RNC cum ca nu si-au platit datoriile si stiam ca se judeca legat de chestia asta pe motiv de calomnie or something.
In concluzie, stati departe de ei cand e vorba de domenii .ro
P.S. Vad ca din ce in ce mai multi sunteti de parere sa cumparam de la RNC direct si nu-mi vine sa cred. Noi suntem o parte din cei care ar trebui sa faca net-ul romanesc un loc mai sigur si mai curat. Solutia nu e sa ne oprim din a face cumparaturi online si sa mergem la piata (e o analogie dar e destul de exacta).
Ultima modificare făcută de Ioan Margineanu; 19th June 2007 la 12:54.
La hosting sunt buni, pacat de problemele cu domeniile .ro
Ultima modificare făcută de Stelian; 20th June 2007 la 00:58.
astazi (miercuri) a fost activat domeniul.
hi
nu comentez inca .... am sa o fac dupa ce primesc domeniul ca sa stiu cat a durat.
in schimb ... am luat un .ro prin rospot.
azi a fost platit ... azi a aparut la rnc.
dar alta situatie care m a dat pe spate este cu nettissimo .... nici nu i am dat banii si deja imi inregistrase domeniul ... mi am facut site ul si tot nu i platisem ... il recomand si pe nettissimo.
despre romarg am auzit mai multe lucruri bune ... sincer nu am incercat ... am un partener care imi cumpara domenii .ro
insa ma gandesc ca fiind de mult timp in treaba asta au ajuns probabil la un anumit nivel .... la prima vedere imi place cum se prezinta
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)