barosanu, nu ma supar, vreau doar motive sa cred ceea ce spui.
Eu nu cred in vorbe, ci in fapte dovedite.
As dori sa nu discutam despre ce fac altii in ODP, ci despre ce fac romanii in ODP.
Mersi de intelegere.
barosanu, nu ma supar, vreau doar motive sa cred ceea ce spui.
Eu nu cred in vorbe, ci in fapte dovedite.
As dori sa nu discutam despre ce fac altii in ODP, ci despre ce fac romanii in ODP.
Mersi de intelegere.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
stiu cazul lui shoemoney, a aparut peste tot. "Open Extortion Project"![]()
mie aia mi se pare mai mult o reclama
Mai stiu si sute de alte cazuri ale tuturor frustratilor ale caror site-uri nu au fost incluse sau sterse din DMOZ si au inceput sa manance mult si bine peste tot pe unde au apucat.
ps: daca vreti povesti despre editori romani, intrebati-l pe bazavan, el le stie cel mai bine![]()
Ultima modificare făcută de trask; 5th September 2007 la 23:14.
daca nu ma insel, siteul cu pricina nu se precizeaza a fi romanesc
deci nu e vorba de editori romani versus alti editori
e doar un caz grosolan in care un editor DMOZ cere bani pt listare in DMOZ
asta am aratat eu...si nimic mai mult
nu are legatura cu editorii romani...![]()
Noi discutam despre editori romani, aici si nu despre editori straini. Am sugerat pentru editorii straini DP. Aici isi au loc doar discutii pertinente despre ODP sectiunea romana.
Asta era ideea
Uneori cred ca nu vorbim aceeasi limba, chiar daca scriem cu aceleasi caractere.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Consider ca intrebarea mea a primit raspuns. Threadul se poate inchide pana nu degenereaza.
La mine au fost 2 vizite din editor.dmoz la o saptamana distanta, dupa nici una din ele nu am gasit site-ul in dmoz, a aparut la o perioada relativ scurta dupa cele 2 vizite, nu stiu exact cat.
In total am asteptat, maxim 2 luni pana la acceptare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)