Mda, si eu am aplicat de 2 ori la interval de cateva luni pentru inscrierea unui site in categoria "Locuri de munca" si nimic...apropo, ce facem daca scrie "aceasta categorie are nevoie de editor"? Asteptam sa apara unul?
Mda, si eu am aplicat de 2 ori la interval de cateva luni pentru inscrierea unui site in categoria "Locuri de munca" si nimic...apropo, ce facem daca scrie "aceasta categorie are nevoie de editor"? Asteptam sa apara unul?
semnatura conforma cu regulamentul
Nu stiu ce se poate face in acest caz si nici nu ma consider in masura sa imi dau cu parerea. Sunt alte persoane mult mai in masura sa decida ce urmeaza. Daca se vor lua masuri vom fi recunoscatori daca nu asta e.
Normal ca da.
Am mai spus de 100 de ori: nu noi aprobam candidatii ptr. ODP. Sper sa putem aproba editori noi cat de curand, acum alti editori care nu sint romani aproba candidatii.
Trimiteti site-urile o singura data..si vedeti de altele.
Daca site-ul e complect functional si are continut unic, nu aveti probleme.
Daca trimiteti clone, site-uri care nu sint complet functional, cu continut slab/putin sau ilegal..atunci nici nu are rost sa il trimiteti.
Trimiterea repetata de site-uri web in mai multe directoare se numeste ODP spam.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ai vrut probabil sa zici SPAM - cu link catre definitie...To view links in this forum your post count must be 10 or greater. Your post count is 0 momentarily..
Offtopic: Am vazut azi mai multe masaje pe forum cu link-uri inlocuite cu mesajul de mai sus. Completare: pot sa vad linkurile doar daca sunt logat, altfel nu. S-a dat vreo setare peste cap, sau chiar s-a dorit chestia asta?
Ultima modificare făcută de c_n_m; 23rd October 2006 la 21:32.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)