Sper sa nu fiu injurat ca dezgrop topicul asta...am si eu cateva intrebari pentru editorii DMOZ:
1) la un site de dating continutul este dat de profilele membrilor inscrisi? In cazul meu am si o sectiune de articole, una de bloguri, dar proportia cea mai mare o au paginile membrilor.
2) cine stabileste daca listarea se face cu anchor text sau nu? Vad ca unele siteuri sunt listate fara anchor text (de ex sentimente.ro, prieteni.ro), altele au ancora.
3) de ce nu se impune la inscriere folosirea unui email de pe domeniul respectiv care sa fie ulterior confirmat? (de ex pt xyz.com admin@xyz.com). Poate exagerez dar nu poate fi afectata listarea de o persoana rauvoitoare care o reinnoieste periodic pentru a fi suprascrisa cea veche si astfel amanata analizarea siteului?
Tind sa cred ca sunt victima unui abuz. Pe categoria unde am aplicat este editor proprietarul unui site concurent (listat desi acum este doar o redirectare spre alt site). Nu doar ca detine un site concurent dar mi-a facut numeroase probleme in trecut, ajungand sa creeze conturi la mine pe site din care injura ceilalti membri sau punea linkuri catre siteuri XXX. In conditiile astea ce sanse am sa fiu acceptat in DMOZ?
Analizand siteurile listate in categorie, majoritatea au trafic mai mic si mai putin continut decat al meu (la trafic le-am luat in calcul pe cele listate in trafic.ro), unele folosesc aceeasi platforma ca si al meu, deci nu gasesc nicio explicatie in legatura cu nelistarea decat un abuz.

Răspunde cu citat