Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 69

Subiect: intrebari pentru editori DMOZ

Carcotas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    15th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    173
    Putere Rep
    30

Implicit

Merci pentru observatie o sa modific

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Referatele, site-urile de jocuri si in general site-urile ce nu au continut unic nu au cum sa fie listate decat daca sint site-uri autoritare relevante.

Asa ca nu va pierdeti timpul cu DMOZ daca aveti un site ce foloseste acelasi continut precum multe altele.

La fel si ptr site-urile de afaceri ce nu au date de contact afisate.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

maneaalin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th November 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    70
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai tocmai ca siteul care vreau sa fie listat in dmoz are continut unic, nu este nimic copiat de pe alte siteuri in afara de flashuri. Dar si la flashuri m-am ferit pun pe site cele care au reclama in flash. Majoritatea jocurilor de pe site sunt fara reclama. Este vorba de siteul de jocuri din semnatura.

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    44
    Posturi
    214
    Putere Rep
    33

Wink

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Referatele, site-urile de jocuri si in general site-urile ce nu au continut unic nu au cum sa fie listate decat daca sint site-uri autoritare relevante.
    Asa ca nu va pierdeti timpul cu DMOZ daca aveti un site ce foloseste acelasi continut precum multe altele.
    aline, ce treaba are faptul ca tu nu ai pus reclama cu ce a spus krum?

omul iti spune clar, site-uri facute din miniclip nu au ce cauta pe dmoz si tu il ungi cu am cautat flash-uri fara reclama.

fa un joc in flash, mai fa un joc in flash si dupa aia poate o sa se uite cineva peste el.

Baga la cap ce a spus si pe viitor numai spama ca editorii sa aiba timp de siteurile cu adevarat bune de aprobat.

app, e "ma nea alin" sau "manea alin" ?
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    44
    Posturi
    214
    Putere Rep
    33

Implicit

mda, editorul dmoz nu a aprobat site-ul desi este complet si prezent pe http://www.wow-europe.com/en/links/fansites.html

voi mai face o incercare bineinteles
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

maneaalin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th November 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    70
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cred c-o sa-mi iau gandul de la DMOZ.

BladHaund este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    159
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu nu vreau sa arunc prea urat cu piatra, insa din experienta pot sa spun urmatoarele:
    - am un site de prezentare pentru firma cat se poate de reala, cu peste 5 ani de activitate in spate, cu servicii care fireste ca nu sunt unice, deoarece mai exista si altii pe piata. Domeniul e inregistrat in 2006 si a functionat de atunci ca site de prezentare pentru firma respectiva, nu a avut variatii nici de tematica, nici de proprietar. Continutul este rezonabil de unic (atat cat poate fi, nu facem cercetare fundamentala si noi descoperiri, ci doar oferim ceea ce ofera multi altii), exista date de contact, inclusiv adresa postala si localizare pe harta. Site-ul este destul de curatel, are si blog pe tema respectiva, are continut suficient (ca sa nu zic mult), se actualizeaza frecvent si, culmea, a devenit un site destul de relevant pe nisa respectiva de piata: este bine indexat de google, la cateva cuvinte cheie din domeniul respectiv este primul in rezultate, iar la mai toate cuvintele cheie asociate domeniului de activitate apare pe prima pagina de rezultate. Rezultate organice, obtinute cinstit, prin munca de ani de zile, fara spam si alte mizerii. Ca site de prezentare firma, are probabil cel mai mult continut pe tema respectiva din Romania, fiind depasit in numarul de pagini numai de portaluri, forumuri si agregatoare.
    - in ciuda eforturilor mele de vreo 3 ani, nu reusesc sa-l inscriu in dmoz la rubrica corespunzatoare
    - cel putin 2 site-uri concurente, dar care doar preiau continut din ziare (stiri pe domeniu respectiv), deci sunt practic niste agregatoare, se listeaza in maxim 1 luna de cand apar. Fara date de contact, fara sa declare proprietarul din spate.
    - unul din moderatorii sectiunii respective este si proprietarul sau creatorul site-urilor cu pricina.

Marturisesc ca, dupa atata timp, inca nu stiu exact cum ar trebui sa fie un site din Romania ca sa apara in dmoz, dar stiu totusi ca nu strica sa "ai pile". Ca doar suntem in Romania.

Deci, da, eu mi-am luat gandul de la dmoz.
    Ultima modificare făcută de BladHaund; 16th June 2010 la 17:18.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de ibaldazar Vezi Post
    mda, editorul dmoz nu a aprobat site-ul desi este complet si prezent pe http://www.wow-europe.com/en/links/fansites.html

voi mai face o incercare bineinteles
    macar la steagul cu Romania avem un blood elf fain ...

Eu unul am inscris un site de al meu care ar fi indeplinit conditiile pt DMOZ si cred ca de vreun an de zile nu am primit niciun raspuns, nici pozitiv nici negativ.
    Asta e, nu are rost sa ma chinui.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

BladHaund, trimite detalii, despre acuzatiile pe care le faci, pe PM. Rezolvam tot ce e dovedit corupt.

Cat despre site-ul tau, daca se dovedeste ca sectiunea respectiva e administrata de un editor corupt, te asigur ca o sa fie adaugat. Dar vreau dovezi..

Prometeu repet aici, a nu stiu cata oara, ca nu primesti nici un mesaj. Nu s-a dat si nu o sa se dea. Sint sigur ca ai mai citit asta, nu inteleg de ce mai astepti asa ceva..

Motivele pentru care nu e inscris un site in DMOZ le-am enumerat aici, va asigur ca nu are nimeni ceva impotriva voastra. Daca puteti dovedi ca da, are, eu sint primul care il raporteaza adminilor DMOZ.

Pana atunci, nu faceti decat sa emiteti suspiciuni personale bazate pe zvonuri, banuieli si minciuni. Vreau dovezi.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Prometeu repet aici, a nu stiu cata oara, ca nu primesti nici un mesaj. Nu s-a dat si nu o sa se dea. Sint sigur ca ai mai citit asta, nu inteleg de ce mai astepti asa ceva..
    Scuzele mele atunci, nu stiam. Adica stiu ca am aplicat acum muult timp si am uitat, iar atunci aveam impresia ca se da mail .

Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 10 motive pentru a fi ignorat de editorii DMOZ
    De ibaldazar în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 20th December 2013, 18:01
  2. Intrebari pentru Matt Cuts
    De Sebastian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th January 2010, 19:21
  3. Caut editori si programator
    De Viral Evil în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th November 2007, 20:06
  4. Adrese de editori/review-eri de reviste IT
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th November 2006, 19:52
  5. Editori Pt Webxperience!
    De Cristian Mezei în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd February 2006, 00:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •