Rezultate 1 la 10 din 69

Subiect: intrebari pentru editori DMOZ

Afișare hibrid

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

BladHaund, trimite detalii, despre acuzatiile pe care le faci, pe PM. Rezolvam tot ce e dovedit corupt.

Cat despre site-ul tau, daca se dovedeste ca sectiunea respectiva e administrata de un editor corupt, te asigur ca o sa fie adaugat. Dar vreau dovezi..

Prometeu repet aici, a nu stiu cata oara, ca nu primesti nici un mesaj. Nu s-a dat si nu o sa se dea. Sint sigur ca ai mai citit asta, nu inteleg de ce mai astepti asa ceva..

Motivele pentru care nu e inscris un site in DMOZ le-am enumerat aici, va asigur ca nu are nimeni ceva impotriva voastra. Daca puteti dovedi ca da, are, eu sint primul care il raporteaza adminilor DMOZ.

Pana atunci, nu faceti decat sa emiteti suspiciuni personale bazate pe zvonuri, banuieli si minciuni. Vreau dovezi.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Prometeu repet aici, a nu stiu cata oara, ca nu primesti nici un mesaj. Nu s-a dat si nu o sa se dea. Sint sigur ca ai mai citit asta, nu inteleg de ce mai astepti asa ceva..
    Scuzele mele atunci, nu stiam. Adica stiu ca am aplicat acum muult timp si am uitat, iar atunci aveam impresia ca se da mail .

BladHaund este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    159
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    BladHaund, trimite detalii, despre acuzatiile pe care le faci, pe PM. Rezolvam tot ce e dovedit corupt.
    Krumel, eu nu am nicio dovada de coruptie. Simpla observare a concurentei nu cred ca e o dovada suficienta.

Singura "dovada" pe care o am eu este ca nu reusesc sa inscriu un site. De ce? Nu stiu, nu m-a contactat niciodata nimeni cu vreun raspuns afirmativ sau negativ.

Putin imi pasa de activitatea de politie sau de dovedire a coruptilor, ca nu ma incalzeste cu nimic. Singurul efect pozitiv pentru mine ar fi fost ca editorii sa imi fi acceptat site-ul cu 3 ani in urma. Azi nu cred ca mai am nevoie, ma descurc bine si asa.

De curiozitate doar, voi mai incerca din cand in cand, odata la cateva luni, daca am timp, sa inscriu site-ul. Sa vad ce se intampla. Dar n-am nevoie nici de sprijin, nici de demascare. Am crescut mult peste ceea ce imi putea oferi dmoz prin inscrierea la a-n-a sectiune, in a-n-a pagina din adancime si acum privesc doar cu detasare. E un doar un director mare, intre celelalte.

Iti multumesc insa pentru oferta onesta.
    Ultima modificare făcută de BladHaund; 17th June 2010 la 12:10.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 10 motive pentru a fi ignorat de editorii DMOZ
    De ibaldazar în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 20th December 2013, 17:01
  2. Intrebari pentru Matt Cuts
    De Sebastian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th January 2010, 18:21
  3. Caut editori si programator
    De Viral Evil în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th November 2007, 19:06
  4. Adrese de editori/review-eri de reviste IT
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th November 2006, 18:52
  5. Editori Pt Webxperience!
    De Cristian Mezei în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 2nd February 2006, 23:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •