Salut!
Pentru o revista online, cum as putea proteja/inregistra numele sitului la nivel mondial? Care-s pasii de urmat?
Multumesc!
Salut!
Pentru o revista online, cum as putea proteja/inregistra numele sitului la nivel mondial? Care-s pasii de urmat?
Multumesc!
Global e foarte costisitor, scoate din discutie.
Pe europa la euipo (800e taxa pe 10 ani), in romania la OSIM (900 lei pe 10 ani).
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Si iti poti recupera 75% din cei 800 euro pe care ii dai la euipo. Nu mai stiu in ce conditii, e o subventie de la stat. Trebuie sa cauti, ca nu mai tin minte.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Multumesc pentru raspunsuri!
=
Chat GPT:
Ce trebuie să știi concret pentru România.
Trebuie să fii IMM înregistrată în România (sau alt stat membru UE): mai puțin de 250 de angajaţi și cifră de afaceri ≤ 50 mil. EUR (sau total activ ≤ 43 mil. EUR).
Trebuie să aplici înainte de a plăti taxa de înregistrare a mărcii sau designului.
Subvenția acoperă până la 75% din taxa oficială (pentru mărci/designe în UE) și până la o sumă maximă (ex: aprox 1 000 EUR) în programul 2025.
Platforma de aplicare este online, pe site-ul EUIPO, secţiunea SME Fund.
=
Se pare ca subventia era prin EUIPO, dar nu mai e disponibila, cel putin momentan (Unavailable for new applications).
Am intrebat prin mail si la OSIM, poate au si ai nostri vreo subventie, ceva. Astept raspuns.
Voiam sa postez link-uri, poate sunt de ajutor si pentru altii. Dar deocamdata nu am permisiunea de a posta link-uri.
PS
Cum fac sa pot cita, sa bolduiesc, sa atasez o poza etc?
Ai ratat la mustata subventia. S-a redeschis programul acum vreo 2 saptamani dar pare ca deja s-au epuizat fondurile. Eu am aplicat din prima zi si am fost mai norocos.
Prima data a fost prin martie, cu buget de X milioane. Dupa ce primesti finantarea trebuie sa o folosesti in maxim 60 zile. Am impresia ca tura 2 de la final de octombrie a fost fix cu ce a ramas nefolosit din prima tura. Pe aceeasi logica ma astept sa se intample fix la fel cu ce nu se foloseste dar asta in minim 3-4 luni.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)