Stateam eu așa, la pensie, liniștit...
Uitase-m de vânzarea de site-uri, articole și afilieri, până când — un coleg de aici și unul de pe Reddit m-au implicat într-un proiect.
Și iar munca, iar de la zero. 🙂 Așa că m-am pus pe treabă, doar ca să demonstrez că se pot scoate de la sute la mii de euro doar din Social Media.
Eu am cont doar pe Facebook, dar sigur se poate și pe Reddit, TikTok, YouTube sau alte rețele.
Ce contează de fapt? Să ai un public atașat de o idee — o nișă clară, cu oameni interesați.
Nu am încercat și nici nu o să încerc pe grupuri neomogene (fără legătură între membri), deși… poate într-o zi o să studiez și asta.
Dar la 70+… chef nu prea mai am, iar timpul de stat și de creat proiecte e limitat. 😄
Așa că am folosit ce aveam deja: două grupuri. Le-am pus la treabă.
Așa a luat naștere 4MM — care seamănă la nume cu MLM, dar nu e MLM.
Am explicat clar pe site de ce nu e, și chiar ce e.
Numele a fost ales la nimereală: MM venea inițial de la Moș Martin 🐻, dar între timp am zis că merită branduit mai serios.
Dacă tot vrem să fie ceva stabil, educațional și profitabil, trebuie să arate ca un proiect real — nu ca un hobby. As fi incantat daca am dezbate pe tema asta, poate ca unii aflati la inceput de drum ar putea invata ceva.

.
Răspunde cu citat