1 out of 1 members found this post helpful.
Noile grupuri FB din 14 aprilie
Ca sa vezi: Members can instantly join: We’re also making it easy for people to join Public Groups and get updates with a single click, without needing approval. This enables people to easily get updates and stay connected with communities they want to join. Admins still have control over who can post and comment with new admin tools (more below).
Eu am primit asta de peste 7 - 8 luni la un grup, e naspa rau, stergi la smaperi la greu, nicio modalitate sa-i opresti. Macar nu trec de aprobare postari, dar e aiurea rau, nu mai poti l asa la liber daca nu vrei sa-i inebunesti pe membri. Solutii, pareri?
Pai daca omului ii trebuie sa fie vizibile postarile - in ideea ca dupa ce le faci private, adio revenire.
Ar trebui sa ai optiunea de filtrare commenturi in setarile grupului. Bagi acolo toate cuvintele cheie care le folosesc astia si ar cam trebui sa rezolvi problema asa

Postat în original de
enzoloco
Ar trebui sa ai optiunea de filtrare commenturi in setarile grupului. Bagi acolo toate cuvintele cheie care le folosesc astia si ar cam trebui sa rezolvi problema asa
Am facut asta de mult, credite, etc... dar ce te faci cu aia de-s mai smecheri si pun poze cu textele? Deja au luat nume romanesti [ sau ma rog... seamana ], e naspa cand ai peste 60.000 si vin zilnic.