Vand pagina de Facebook cu 340 k likeuri , are impact foarte mare.
pm cei interesati.
Vand pagina de Facebook cu 340 k likeuri , are impact foarte mare.
pm cei interesati.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Ti-am scris mesaj.
pretul este 3300 euro , pentru pagina cu 340 k likeuri
fani sunt toti romani , 75% femei , pagina crescuta organic , creste cu cate 2-3 k likeuri in fiecare saptamana.
salut! Pot sa vad si eu insights si numele paginii?
Multumesc
Ai de plm , cine va primit ma pe voi pe forumul asta ?
Ti-am dat mesaj cu detalii private cu ce ai cerut si nu te-ai obosit sa imi raspunzi la mesaj acolo dar ce ai zis sa scrii aici in post.. Hater ce esti.
Si pagina da are engagement mic , pentru ca nu ma intereseaza de ea , postez linkuri continuu catre popkorn.ro si automat sa dus draq tot engagementul , dar daca te uiti mai jos , la poze postate impactul trece de 50k 100k la fiecare poza , la fel si la story , 10k - 50k la fiecare story la poveste .
Deci daca nu mai pun linkuri de la popkorn si pun doar continut pt impact o luna de zile isi revine tot .
Dar nu stiu ce vorbim aici despre engagement si etc , vb de likeuri , de nr lor , si de locatia lor . toata lumea stie ca daca vrei sa ai impact/engagement trebuie sa te ocupi de pagina.
Daca nu se stiti cu se mananca o pagina de fb , nu stiu ce va trebuie sa cumparati sau etc,
Ultima modificare făcută de LuKian; 2nd May 2019 la 15:33.
dublu post.
Ti-am dat ma si mesaj privat si editasem postul pt ca am scris in locatia gresita fiind pe telefon. Nu necesita raspunsul ala de copil abuzat. Cand vinzi un lucru cu 3300 euro incearca sa accepti si opiniile celor care vor sa cumpere. Nu tre sa te accepte nimeni pe un forum .. trebuie doar sa iti faci un cont.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)