Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Recuperare pagina Facebook?

Afișare hibrid

arheus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Recuperare pagina Facebook?

Salutare,

Stie cineva daca exista posibilitatea de a recupera o pagina Facebook dezactivata pentru ca vezi doamne "ați postat elemente care au încălcat drepturile de proprietate intelectuală ale altei persoane."? Alte variante in afara de tentativele inutile de a contacta Facebook prin mijloacele obisnuite gen formulare standard care trimit mesaje catre nimeni?

Am avut o pagina cu aproape 200k de like-uri stearsa de Facebook pentru un continut video cu momente din evenimente sportive (prelucrate pentru anumite analize sau explicatii). Stiu ca intr-adevar cu "legea" in mana nu aveam voie sa le postez dar cred ca lucrul acesta este valabil pentru 80% din pagini. In fine..

In cazul in care imi fac curaj sa o iau de la zero, stie cineva daca s-ar merita mai degraba un grup in loc de o pagina (in contextul promovarii unui site care se adreseaza nisei respective)? Eu sunt inscris in zeci de grupuri de sport (motociclism si automobilism), majoritatea cu zeci de mii de useri (2 grupuri chiar cu peste o suta de mii), unde zilnic se posteaza continut video care comite pacatul suprem de a "incala drepturile de proprietate intelactuala" si nu vad sa deranjeze pe cineva.

In cazul putin probabil in care reusesc sa recuperez pagina, ar fi o solutie sa incarc continutul video pe alte site-uri (gen streamable) si sa pun direct linkul pe pagina? Desi nu va avea acelasi impact dar macar nu ma trezesc din nou cu pagina stearsa ca urmare a raportarilor unor "binevoitori".

Multumesc pentru orice idee si scuze pentru maniera usor ironica si agresiva de exprimare, este doar rezultatul frustrarii de moment.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Din pacate nu sunt sanse, am avut o pagina raportata de un concurent, m-am judecat si am castigat... dar la FB pagina a ramas pierduta. Dan Tansa - nu stiu daca stie lumea cine-i, a pierdut pagina lui personala .. culmea ca i s-a dat voie sa faca alta cu acelasi link... dar e la zero... mai stiu o ziarista din Hunedoara care e cam .. nimfomana ... i-au furat numele si culmea, desi era cu datele ei reale, pagina fake a ramas, profil de fapt, al ei a fost "delete" .. nu prea ai unde si cui scrie la FB. Asa cum ati vazut de cand cu DDRP a sters-o din Irlanda in SUA, deci va fi si mai greu sa contesti ceva... pe de o parte e domeniu public, pe de alta e tarlaua lui si face ce vrea ..

Ca idee .. mi-a expitar nr de telefon de la un cont .. habar nu aveam... uitasem, cand sa intru ca sa recuperez nu exista decat telefon sms ca varianta... desi numarul nu mai este alocat, habar nu am cum sa fac sa iau contul... care e pe numele de fata al nevestimii - deci parca vad ca zice ca nu e al ei... si-a mai incurcat si luna zu ziua... deci naspa!

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Vreau doar să expun părerea mea (aproximativ subiectivă însă documentată) despre tot ce înseamnă procesul prin care tu ți-ai pierdut pagina.

Va fi din ce în ce mai rău și trebuie să nu te mai bazezi pe conținut video "împrumutat". Dacă vrei să faci un grup sau o pagină unde se discută lucruri interesante sau există un topic mai mult "profesional" este superb. Dacă focusul principal este însă video (postat fără drepturi de distribuție/copy) eu zic să încerci ușor ușor să tranziționezi încă de acum spre alt model de business.

Motivul? Facebook încearcă de foarte mult timp să-și creeze conținut video propriu și să incurajeze utilizatorii să o facă la rândul lor (versus să încarce în Youtube și să linkuiască în Facebook). În acest sens, se testează deja în US un model de monetizare pentru creatorii de conținut.

Știu că nu te ajut cu mult în legătura cu problema ta specifică (și consider că nimeni nu te poate ajuta, pentru că acel conținut (inclusiv followerii) al acelei pagini este probabil 100% pierdut, chiar dacă posibil vei fi lăsat să continui să reiei pagina), încerc măcar să îți aduc în vedere că ar trebui să gândești alternative de business (sau ca hobby, dacă asta este și nu neapărat reprezenta o monetizare acea pagină).

Dacă era legat de un cont de advertiser (unde Facebook are interes să fie mai "aproape") aveam cu ce să lucrăm. Când e vorba de conținut organic, sunt foarte puține șanse, indiferent de "cât de conectat ești".
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

arheus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Este corect ceea ce spui tu, doar ca as vrea sa punctez cateva lucruri:

- pentru a ajunge la cei 200k de utilizatori care au dat like paginii, am inevestit o suma mare de bani. Nu vreau sa spun exact cat pentru ca ma ia pe mine cu durerea de cap, dar e suficient sa spun ca dupa un an am avut aproximativ 10k pe cale naturala, apoi dupa ce am investit in reclame am trecut de 180k, iar la cateva saptamani distanta s-a intamplat ceea ce s-a intamplat. Nu spun ca faptul ca eu am investit o suma de bani ar trebui sa imi ofere un tratament preferential, dar cred ca macar posibilitatea de a explica situatia cuiva ar trebui sa existe.

- continutul pe care eu l-am publicat exista pe numeroase alte pagini (ok, poate putin prelucrat de mine, dar atat timp cat exista pe multe alte pagini nu cred ca are relevanta), iar altii nu vad sa fie penalizati.

- scopul continutului video este de a fi distribuit cat mai mult, nu neaparat de a fi legat direct de site, dar am avut un video distribuit de 18k de ori, ceea ce inevitabil a adus numeroase interactiuni/like-uri paginii, ceea ce se traduce prin trafic viitor mai mare. Acum privind in urma, as fi de acord sa nu mai postez astfel de continut dar macar sa recuperez pagina, insa la momentul respectiv am considerat ca este o modalitate buna de a creste pagina.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de arheus Vezi Post
    Este corect ceea ce spui tu, doar ca as vrea sa punctez cateva lucruri:

- am inevestit o suma mare de bani. am avut aproximativ 10k pe cale naturala, apoi dupa ce am investit in reclame am trecut de 180k,

- dar am avut un video distribuit de 18k de ori, ceea ce inevitabil a adus numeroase interactiuni/like-uri paginii, ceea ce se traduce prin trafic viitor mai mare.
    Se poate si cu clipuri personale, fara riscuri. Zici de 18 k distribuiri, se poate si cu 68 K distribuiri info reale, nu din alea wauu. Asa cum se vede din statistica procentul Impact/vizionari e unul bun daca nu o iei la absolut, adica un milion ratati! Nu vad ce le poti spubne sa-i convingi: am gresit, nu mai fac, dati-mi pagina inapoi? DA, e pacat de munca, bani .. dar asta inseamna ca trebuei s ao iei in serios data viitoare [ nume real, date reale si content propriu macar 80% ...

Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recuperare cont FaceBook
    De Rapsodia în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th April 2018, 12:48
  2. Pagina facebook 36.000 like-uri
    De indiscutabil34 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th January 2017, 21:22
  3. Pagina Facebook
    De Mihai Alexandru în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd September 2016, 03:15
  4. Tag in pagina Facebook - HELP!
    De tori7 în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th December 2014, 20:16
  5. Conversie cont Facebook la pagina. Risc sa pierd datele si pagina.
    De Winfast în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th October 2014, 01:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •