Salutare,
Stie cineva daca exista posibilitatea de a recupera o pagina Facebook dezactivata pentru ca vezi doamne "ați postat elemente care au încălcat drepturile de proprietate intelectuală ale altei persoane."? Alte variante in afara de tentativele inutile de a contacta Facebook prin mijloacele obisnuite gen formulare standard care trimit mesaje catre nimeni?
Am avut o pagina cu aproape 200k de like-uri stearsa de Facebook pentru un continut video cu momente din evenimente sportive (prelucrate pentru anumite analize sau explicatii). Stiu ca intr-adevar cu "legea" in mana nu aveam voie sa le postez dar cred ca lucrul acesta este valabil pentru 80% din pagini. In fine..
In cazul in care imi fac curaj sa o iau de la zero, stie cineva daca s-ar merita mai degraba un grup in loc de o pagina (in contextul promovarii unui site care se adreseaza nisei respective)? Eu sunt inscris in zeci de grupuri de sport (motociclism si automobilism), majoritatea cu zeci de mii de useri (2 grupuri chiar cu peste o suta de mii), unde zilnic se posteaza continut video care comite pacatul suprem de a "incala drepturile de proprietate intelactuala" si nu vad sa deranjeze pe cineva.
In cazul putin probabil in care reusesc sa recuperez pagina, ar fi o solutie sa incarc continutul video pe alte site-uri (gen streamable) si sa pun direct linkul pe pagina? Desi nu va avea acelasi impact dar macar nu ma trezesc din nou cu pagina stearsa ca urmare a raportarilor unor "binevoitori".
Multumesc pentru orice idee si scuze pentru maniera usor ironica si agresiva de exprimare, este doar rezultatul frustrarii de moment.

Răspunde cu citat